Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapEmberekA 62 éves férfi szoknyában és magassarkúban járkál. A felesége és a...

A 62 éves férfi szoknyában és magassarkúban járkál. A felesége és a gyerekei szerint ez teljesen normális…

-

Mary Bryan egy divat influencer, aki szokatlan stílust képvisel. A 62 éves férfi szoknyában és magassarkúban flangál az utcán. De miért?

mark

62 éves férfi magassarkúban, szoknyában és ruhákban

Mark Bryan texasi származású, de Németországban él. A 62 éves férfinak több szenvedélye is van. Robotikai mérnük, futballedző, modell és nemzetközi befolyással bíró személy. Az Instán 660 ezren követik. Nagyon jellegzetes, egyedi megjelenése mindenkit ledöbbent.

Honnan jött egy ilyen vitatott stílus ötlete? Mark Bryan, aki deréktól felfelé férfiként, deréktól lefelé pedig nőként öltözködik. Bár, bevallása szerint ez inkább „nemsemleges”.

Egyszerűen szeretem a magassarkút. Mindig is csodáltam azokat a nőket, akik magassarkút hordtak. Olyan megjelenést kölcsönöz, amely erőt és önbizalmat sugároz. Úgy voltam vele, hogy szeretném kipróbálni és megnézni, milyen érzés. Én is magabiztosnak éreztem magam tőle. A következő lépés a szoknya volt, hogy a magassarkú jól látszódjon…

„Az utcán a járókelők meglepődnek…”

Bár manapság a szoknya és a magassarkú elválaszthatatlan eleme az influencer stílusának, Mark öltözéke sok vitát kavart, a férfi közelebbi rokonai körében is. Tegyük hozzá, hogy Mark már több mint 40 éve kezdett magassarkút hordani!

A barátaim megdöbbentek. Nagyon meglepődtek ezen, de rájöttek, hogy nem leszek más ember csak azért, mert rajtam van valami. Az utcán persze a járókelők kissé meglepődve néznek, de ez normális. Nem mindenki érti vagy ért egyet ezzel a megközelítéssel

Mark nőies stílusa sokszor szembesül a gyűlölettel. Vannak olyanok is, akik egyenesen megkérdezik tőle, hogy a ruházata nem kapcsolódik-e szexuális irányultságához. Az igazság az, hogy Mark házas és négy unokája van!

Az öltözködésemnek semmi köze a szexuális preferenciákhoz vagy a szexualitáshoz, de úgy gondolom, hogy az emberek 90 százaléka azt hiszi, hogy meleg vagy transznemű vagyok. Ennek semmi köze a szexhez, csak az ilyen ruhák iránti szenvedélyem

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!