2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségA 7 éves kislány feladta a küzdelmet. Migrénre panaszkodott, de az orvosok...

A 7 éves kislány feladta a küzdelmet. Migrénre panaszkodott, de az orvosok hazaküldték…

-

A még csak 7 éves Theia Mckie szerdán hunyt el Skóciában. Egy nappal ezelőtt borzasztó migrénre panaszkodott, de az orvosok hazaküldték.

A kislányt hétfőn kórházba szállították, az orvosok megállapították, hogy migrénje van és kedden hazaküldték. A szülők érezték, hogy valami nagy baj van. A kicsi állapota folyamatosan romlott. Amikor ránézett egy lámpára sikoltozni kezdett a fájdalomtól.
Tracey, az édesanya próbált tanácsot kérni az ismerősöktől, mindenkinek elmesélte milyen rossz állapotban van a gyermek. Sajnos sikertelen volt minden próbálkozás. Theia szerdán elhunyt.

“Felfoghatatlan, hogy miért vettek el tőlem. Egyszerűen nincsenek szavak. Ez a hét csodálatos év sosem lesz elég anyának és apának. Túl hamar mentél el.” – meséli Tracey

Az anyuka elmondta, hogy kislánya egy életvidám, vicces, gyönyörű és boldog gyermek volt. Így volt tökéletes az életük, nem tudja mihez kezdjen a történtek után.

“Theia imádott rajzolni, festeni és kirándulni a családjával. Rengeteg barátja volt. De a legfontosabb, hogy szerette az embereket. Csodálatos természete volt, soha senkit nem bántott meg.”

Tracey köszönetet mondott a közösségi médián keresztül a sok együttérző és részvétnyilvánító üzenet miatt. Ez egy visszajelzés számukra, milyen rengetegen szerették a lányukat.

“Örökké hálásak leszünk a mi csodálatos gyermekünknek. Köszönjük, hogy a szüleid lehettünk! A legszebb 7 évünk volt.” – írták a szülők

Amíg nem tudják mi okozta a tragédiát, a család nem akarja hibáztatni a kórházat.
A kórház annyit nyilatkozott, hogy a páciensekre való tekintettel egy kérdésre sem válaszolhatnak.

Ezek is érdekelhetnek