2022 július 1 péntek
KezdőlapEmberekA 7 éves kislány félreérthetetlen pozícióban rajzolta le édesapját. Végre fény derült...

A 7 éves kislány félreérthetetlen pozícióban rajzolta le édesapját. Végre fény derült a megbotránkoztató igazságra

-

Három dolog van, amit nem lehet sokáig rejtegetni: a nap, a hold és az igazság. Justyna is rájött erre, amikor világossá vált számára, hogy férje a legjobb barátnőjével csalja meg. Hosszú ideig semmit nem vett észre a dologból, pedig szó szerint az orra előtt történt minden. 7 éves kislányának fura rajza fedte fel a valóságot.

Az anyuka privát üzenetben számolt be a történtekről, figyelmeztetni szeretné nő társait.

“A legfontosabb, hogy sose bízz vakon senkiben sem. Még a férjedben sem. Sajnos én is, mint sokan mások, beleestem ebbe a hibába. Úgy gondoltam, hogy amikor örök hűséget fogadott az oltárnál, azt komolyan is gondolta. De a férfiak csak egy dologra tudnak gondolni, ez ösztönből jön nekik. Tudom, hogy hogy hangzik ez… de ez az igazság.”

“Hamar megszületett Kubával a közös kislányunk, Olivia. Azt éreztem, hogy ennél tökéletesebb nem is lehetne az életünk. Távol éltünk a nagyszülőktől, így nem volt segítségem a kisgyerek mellett. A barátnőm Ania, akit a környéken ismertem meg, rengeteget segített nekem. Amikor a lányom már pár éves lett, akkor is sokat járt hozzánk. Sőt, a szülinapokat és a karácsonyokat is együtt töltöttük.”

Habár a férjem mindig megerősítette, hogy Ania egyáltalán nem az ő típusa, nem is kedveli. Néha elcsíptem fura tekinteteket és mosolyokat amiket nem tudtam hova tenni.

Megalapozott volt a gyanú… több éve viszonyuk volt.

A munkám miatt gyakran el kellett utaznom pár napokra, ilyenkor a férjem maradt a kislányunkkal, és természetesen Ania is besegített. Naivan azt hittem, hogy csak a vacsorában és a takarításban segít…de egyéb módon is szórakoztatta a férjemet.

Amikor a legutóbbi üzleti útról hazaértem, a lányom pár rajzot nyomott a kezembe, rögtön kiszúrtam egyet. A rajzon szerepelt az apukája és Ania, aki éppen a férfi ágyékánál térdelt… a kiskutyánk pedig mellettük állt. Azonnal elkezdtem kérdezősködni a kislánynál, igyekeztem úgy, hogy ne rémisszem meg.

Elmesélte, hogy egyik nap korábban ébredt a délutáni alvásból, és átment a hálószobába. “Apu állt az ágy mellett és fogta a fejét. Ania néni pedig a hasát csókolgatta, biztos fájt nekik, mert nagyon furcsa hangokat adtak ki.” – mesélte a kislány.

Így kellett szembesülnöm az igazsággal. A férjemmel azóta elváltunk, és Aniával is minden kapcsolatot megszakítottam. Azóta eljött hozzám, hogy bocsánatot kérjen, és kezdjük újra a barátságunkat. Természetesen elzavartam, nem is értem mit gondolt…

Ezek is érdekelhetnek