2022 július 2 szombat
KezdőlapEmberekA 7 legkülönösebb család, akiknek a létezését nem fogod elhinni!

A 7 legkülönösebb család, akiknek a létezését nem fogod elhinni!

-

Talán gyerekkorunkban mindannyian úgy érezzük néha, hogy fura családba születtünk. De ekkor még nem tudjuk, hogy mi is az igazán furcsa. Mert az, hogy anya/apa néha “leéget” a barátaink előtt, vagy elráncigálnak olyan családi összejövetelekre, ahova nekünk egyáltalán nincs kedvünk menni, nos, ez nem fura… legalábbis az alábbi történetekhez képest.

1. Duggar család

A házaspár 1984-ben házasodott össze. Akkoriban úgy gondolták, hogy nem szeretnének gyereket mindaddig, amíg meg nem erősödnek anyagilag. 4 évvel később Michelle teherbe is esett, de sajnos elvetélt. A keresztény család számára ez hatalmas tragédia volt, ezért a helyi gyülekezet nagyon sokat imádkozott azért, hogy olyan sok gyermeket adjon ennek a párnak, amennyit csak lehet. Az imádság láthatólag meghallgatásra talált, ugyanis a párnak azóta 19 gyermeke született. Érdekesség, hogy mindnek “J” betűvel kezdődik a keresztneve.

2. Chana család

Ziona Chana-nak, a családfőnek 39 felesége, 94 gyermeke, 14 menye és 33 unokája van, amivel övé a világ legnépesebb családja. A família az indiai Baktawang faluban egy 100 szobás, négy emeletes házban éli életét.

3. Bunker testvérek

Csang és Eng Bunker sziámi ikerként, mellnél összenőve jöttek a világra. Ez azonban nem igazán hatott ki életükre, ugyanis meggazdagodtak – hírnevünknek köszönhetően -, sőt, még feleségeket is találtak magunknak (szintén testvérek voltak). Éveken keresztül egy ágyon osztoztak, sőt, összesen 21 gyermekük született. Sok évvel később a két nő összekapott valamin, ezért elköltöztek egymástól. Ezek után Csang és Eng 3 napot töltött az egyiknél, 3 napot a másiknál.
1874-ben hunytak el. Csang tüdőgyulladás miatt, Eng pedig 3 órával később egy szívroham következtében.

4. Deaves család

John Deaves elhagyta a családját, amikor a kislánya 1 éves volt és csak 30 év múlva találkoztak újra. Ekkor úgy döntöttek, hogy új családot alapítanak… de úgy, mint egy normális házaspár. Mi több, két közös gyerekük is született. A hatóságoknak 8 év kellett, hogy véget vessenek ennek az egésznek. 3 év börtönbüntetést kaptak.

5. Jim ikrek

Jim Lewis-t és Jim Springer-t négyhetes korukban választották szét egymástól, mindketten nevelőszülőkhöz kerültek, egymástól teljesen külön. 39 évvel később találkoztak újra egymással, amikor is kiderült, hogy habár a fél életüket külön töltötték, számos furcsa és megmagyarázhatatlan hasonlóság van az életükben.
Az örökbefogadó szülők mindkettőjüket James-nek nevezték el. Mindkettőjüknek volt egy Toy nevű kutyája és mindketten rajongtak a matematikáért. Mindegyiküknek két felesége volt, akiket ráadásul ugyanúgy hívtak: Linda és Betty. Továbbá mindkettőjüknek 2 fiú gyermeke született és mindketten biztonsági őrként dolgoztak. Az már csak hab a tortán, hogy ugyanolyan márkájú autójuk volt. Mindez véletlen lenne? Vagy a sors akarta így?

6. Mary Kate és a diákja

A tanárnőt elítélték, mert 12 éves tanítványával aludt együtt. A 7 éves börtönbüntetés letöltése után egyből összeházasodtak és két gyermekük is született. Tavaly azonban a pár beadta a válópert, mert a férfi szeretett volna belevágni egy üzletbe és nem szerette volna, hogy amiatt ne jöjjön össze a dolog, mert a felesége kiskorú megrontása miatt büntetett előéletű.

7. Ausztrál család

A történet az egész világot lesokkolta. A családban négy generáción keresztül voltak beteges kapcsolatok. A későbbi vizsgálatok során kiderült, hogy a 40 ott élő ember mind rokoni kapcsolatban állt egymással és sérült gyerekeket nemzettek egymásnak. Az 5 és 15 év közötti gyermekek megdöbbentő állapotban voltak. Szinte beszélni sem tudtak, alultápláltak voltak és a tisztálkodást is nagy mértékben hanyagolták. Baj volt a fogaikkal, a látásukkal és a hallásukkal.

Ezek is érdekelhetnek