2022 július 6 szerda
KezdőlapÁllatokA 84 éves bácsi talicskában tolta beteg kutyáját - 8 km-t gyalogolt...

A 84 éves bácsi talicskában tolta beteg kutyáját – 8 km-t gyalogolt vele az állatorvosig

-

A kutya és az ember kapcsolata örök életű, akkor is, ha kedvencünk már nem lehet velünk, hiszen szívünkben örökké élnek. Hűséges társunk, egy igazi barát, aki jóban-rosszban kitart mellettünk. Őt nem érdekli mennyi pénzünk van, hol lakunk vagy van-e drága autónk. Csak mi számítunk, a szeretetünk és a gondoskodásunk. Néhány embernek sajnos ez nem ér semmit, de szerencsére nem ők vannak többen. Popa Ion egy román bácsi Satu Mare megyéből. A 84 éves idős úr elképesztő dolgot tett annak érdekében, hogy kedvence eljuthasson az állatorvoshoz, hogy a doki elláthassa őt.

Popa bácsi kutyája öreg és beteg volt, így feltétlenül orvosi segítségre volt szüksége. A férfi egy percig sem habozott azon, hogy elinduljon vele az orvoshoz, de nem volt autója és talán már jogosítványa sem. Éppen ezért talicskába tette szeretett háziállatát és nyolc kilométeren keresztül tolta, amíg végül eljutott vele a rendelőbe. Történetét az állatorvos osztotta meg a Facebookon. “Az állatok iránti szerelem!!!! A Berini városából származó Popa Ion, aki 84 éves korában nyolc kilométeren át gyalogolt, hogy az orvoshoz vigye beteg kutyáját. Ritka az ilyen kutyatulajdonos!” – írta az orvos.

Az idős férfi minden elismerést megérdemel és a hozzászólók nem győzték őt dicsérni. Mivel már ő sem fiatal, nem kis teljesítmény volt tőle, amit tett. Bár az állatorvos arról nem számolt be, mi baja volt a kutyusnak és hogy sikerült-e segíteni rajta, de a képeket látva arra következtetünk, hogy sikeresen ellátta a beteg állatot.

“Minden kutyatulajdonosnak ilyennek kellene lennie” – írta az állatorvos. Minden tiszteletünk az öreg úré, aki önmagát nem kímélve, mindent hajlandó volt megtenni azért, hogy segítsen hűséges társán.

Ezek is érdekelhetnek