2022 november 27 vasárnap
KezdőlapTörténetekA 93 éves nőt születésnapján tartóztatták le - Az ok mindenkit sokkolt

A 93 éves nőt születésnapján tartóztatták le – Az ok mindenkit sokkolt

-

Simone egy 93 éves, kedves idős hölgy, aki imád a barátaival szórakozni. Mindenki őszintének tartotta, de egy nap úgy tűnt, hogy mégis okuk van kételkedni az asszonyban. Születésnapján tartóztatták le, és senki nem tudta, vajon miért.

Simone-t augusztusban az USA-beli Maine állam fővárosában tartóztatták le a nyílt utcán, ismerősei, szomszédai és barátai szeme láttára. Simone meglepődött amikor a rendőrség kopogtatott az ajtaján, azon pedig még inkább, hogy őrizetbe is vették. Lánya, Anne tanúja volt az eseményeknek. “Ez a saját hibája volt” – mondta.

Aztán a fiatal nő tiszta vizet öntött a pohárba. Elmesélte, hogy anyja mennyire szereti nézni a “Rendőrök” című tévésorozatot, amely az amerikai rendőrök életét mutatja be.

Ezért Anne meggyőzte a maine-i rendőröket, hogy tartóztassák le édesanyját, pontosan a születése napján.

Simone ízelítőt kapott abból, milyen amikor rendőrök elfogják a gyanúsítottat és letartóztatják. Miután elmondták neki, mi az oka annak, hogy megkeresték őt, az idős hölgy engedélyt kapott arra is, hogy vezesse a rendőrautót, sőt még a szirénát is bekapcsolhatta.

“Nagyon köszönöm a rendőrségnek, hogy teljesítette kérésemet, hogy felejthetetlen születésnapi ajándékkal lephessem meg édesanyámat” – írta facebook oldalán Anne.

Az idős hölgy azt mondta, ez volt élete egyik legszebb napja, amellyel egy gyerekkori álmát valósították meg. Megköszönte a maine-i rendőrség közreműködését, és nagyon hálás volt lányának ezért a felejthetetlen napért.

Ezek is érdekelhetnek