2023 március 23 csütörtök
KezdőlapEgészségA bébiszitter hihetetlen döntést hoz a család haldokló kislányával kapcsolatban

A bébiszitter hihetetlen döntést hoz a család haldokló kislányával kapcsolatban

-

Akik szülők, tudják, hogy mennyire nehéz folyamatosan figyelni egy kisgyerekre. Ám ha nem a saját gyerekedre vigyázol, talán még nagyobb a felelősség. Egy bébiszitternek nagy teher nehezedik a vállára, amikor más gyerekeire felügyel.

bébiszitter

Sok bébiszitter nagyon komolyan veszi ezt a feladatot és lelkiismeretesen dolgozik. Történetünkben is egy ilyen lányt ismerhetsz meg, ugyanis minden bizonnyal, tette túl mutat a hatáskörén.

A 22 éves Kiersten Miles egy New Jersey-ben született diáklány, aki a tanulmányaira gyűjt pénzt. Egy barátjától kapta meg a Rosko család elérhetőségét és hamar meg is tudtak állapodni.

familys daughter dying 04

George és Farra Rosko három gyermeket neveltek. Szükségük volt a segítségre, és nagyon szimpatikusnak találták Kierstent. Pár hét alatt teljesen beletanult a lány a feladataiba és nagyon jó kapcsolatot alakított ki a gyerekekkel, főleg a legkisebb lánnyal, Taliával.

Ám hamarosan nagyon rossz állapotba került a pici lány, folyamatosan betegeskedett. A vizsgálatoknak köszönhetően hamar kiderült, hogy jóval nagyobb a baj, mint a szülők hitték.

familys daughter dying 03 310x500 1

Taliának egy ritka májbetegsége volt, azonnali májátültetésre volt szüksége. A szomorú hír hallatán a szülők azonnal kivizsgáltatták magukat, hogy ők megfelelő donorok lennének-e, de sajnos egyikük sem felelt meg.

A bébiszitter, Kiersten egy pillanatig sem gondolkodott, jelentkezett, hogy őt is vizsgálják meg. Tökéletes donor volt Talia számára. A szülők eleinte vonakodtak, féltek hogy a fiatal nő még nem tudja felmérni, hogy egy ilyen műtét mivel jár. Féltek, a lány később esetleg megbánná a nemes segítségnyújtást. Többször leültek beszélgetni vele, de Kiersten hajthatatlan volt, mindenképpen segíteni akart a kislánynak.

familys daughter dying 02

2017. január 11-én mentek be együtt a kórházba, hogy együtt végezzék el a közel 14 órás műtétet. Az altatás után Kiersten májának egy részét eltávolították és áthelyezték a pici Taliába. Az orvosok rendkívül tapasztaltak voltak, így nagyon jó munkát végeztek. Mindkét lány nagyon hamar felépült.

familys daughter dying 05

„Egy pillanatig sem bántam meg, bármikor megtenném újra. Örülök, hogy tudtam segíteni, ennek a gyönyörű kislánynak.”

Talia teljesen megújult, végre úgy élhet mint bármelyik másik gyermek. Azt ehet amit szeretne, szaladgálhat és játszhat a barátaival.

familys daughter dying 06

A szülők borzasztó hálásak Kierstennek, úgy érzik, nem tudják eléggé megköszönni. Elképesztő gesztus volt ez tőle, főleg, hogy akkor még nem is ismerte olyan régóta a családot. Az édesanya ezzel a gondolattal zárta a történetet:

„Van, akinek tényleg arany szíve van!”

Ezek is érdekelhetnek