2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészség"A börtön is jobb, mint férjemmel" - mondta a feleség a telefonba,...

“A börtön is jobb, mint férjemmel” – mondta a feleség a telefonba, majd kést ragadott

-

25 évnyi házasság ért véget egy késszúrással. A 66 éves nő végzett a férjével, majd felhívta a rendőrséget és töredelmesen bevallott mindent. Állítása szerint jobban szeretné a börtönt, mint az eddigi életét.

25 év
A hosszú idő ellenére nem ez volt az első szerelem az életükben. David volt Penelope negyedik férje, és Penelope a harmadik felesége volt Davidnak. A barátok szerint a pár tökéletes harmóniában élte a házasságát. Csendesek voltak, akik nem tűntek ki semmivel.

2020 december végén azonban minden megváltozott. A pár összeveszett …a TV távirányítóján. A dolog verekedéssé fajult, aminek a rendőrség közbelépése vetett véget.

Pár héttel később, idén február 13-án rettenetes bűncselekmény történt az angliai Somerset-i otthonukban. Azon a napon a 66 éves Penelope kést ragadott, majd végzett a 78 éves férjével. A lány többször megszúrta, majd felvette a telefont, és tárcsázta a segélyhívó számot. Mindent bevallott a diszpécsernek és közben nézte, ahogy a férje elvérzik.

Penelope tárgyalása jelenleg is folyik. A legutóbbi ülésen meghallgatták a közte és a diszpécser között zajló beszélgetést. Ez a párbeszéd 18 percig tartott. A nő teljesen nyugodt volt és eszébe sem jutott segíteni a vérző férjének.

David sikolya hallható volt a felvételen. Valószínűleg ez volt az a pillanat, amikor a nő az utolsó szúrást ejtette.

“Megöltem a férjemet, mert elegem lett belőle.” majd hozzátette, hogy a férje a konyhában épp elvérzik.

“Azt hittem szíven szúrtam, de ennek nincs olyan, úgyhogy kapott kettőt a gyomrába is…” – számolt be meglepő nyugalommal, és ezalatt még hallható volt a haldokló férje nyögései. Penelopéban nem volt bűnbánat. Az operátor mondta neki, hogy egy törölközővel állítsa el a vérzést, de a nő határozottan elutasította.

“Nem segítek neki. Az orvosok segíthetnének, de én nem fogok.” – A gyilkos teljesen megbékélt a sorsával. A diszpécsernek elmondta, hogy a férje megérdemelte és ő is elfogadja azt, ami vár rá.

“Börtönbe kerülök, de az is jobb, mint az eddigi életem.”

A férj a háttérből nyöszörögte, hogy nem akarok meghalni, amire a nő hangosan ráförmedt, hogy “de én azt akarom.” A nőnek nem volt lelkiismeret-furdalása.

“Tudom mit tettem, és ha nem jól cselekedtem volna, akkor most bánnám.”

Az ítélet vélhetőleg a következő hónapban születik meg.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek