2022 május 25 szerda
KezdőlapHírekA brutális diákok ki akarták rúgatni tanárukat, de végül őket vették őrizetbe

A brutális diákok ki akarták rúgatni tanárukat, de végül őket vették őrizetbe

-

Az interneten hihetetlen gyorsasággal terjedt a videó, amelyben jól látszik, hogy egy budapesti iskola diákjai milyen felháborító módon viselkedtek az éppen órát tartó tanárukkal.

A rendőrség csoportos garázdaság miatt őrizetbe vette és kihallgatta a diákokat. Ennek során az is kiderült, hogy miért provokálták a tanárt.

Az iskolában az eset után hírzárlatot rendeltek el, de azt még tudni lehet, hogy a három diákot el is bocsájtották az intézményből. A tanár ez év szeptemberében érkezett az iskolába, ahol hegesztéselméletet oktatott.

Mára már az is kiderült, hogy miért provokálták a tanulók az újonnan érkező tanárukat. Erről az egyik diák mesélt. Tudomásukra jutott ugyanis, hogy tanáruk az előző munkahelyén megütött egy diákot, amiért távoznia is kellett, ezért kezdeményezték a provokációt. Arra számítottak, hogy a tanárnak ebben az esetben is elfogy a türelme és kezet emel valamelyikükre, de nem így történt. Először csak papírgalacsinnal kezdték dobálni a férfit, ezután szembesítették őt az előző iskolában történt incidens videójával. Ezután kezdtek ők is videót készíteni.

A tanulók mindenképpen ki szerették volna rúgatni a tanárt, de tettük fordítva sült el, most ők azok, akiket eltávolítottak az intézményből.

Ezek is érdekelhetnek