2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekA csillagjegyed elárulja, hogy jó vagy rossz anya vagy - Rád illik...

A csillagjegyed elárulja, hogy jó vagy rossz anya vagy – Rád illik a leírás?

-

Szinte minden nő fejében megfordul a kérdés, hogy vajon milyen anya lesz, ha gyereke születik?! Nyilván mindenki szeretne példamutató, jó édesanya lenni, de olykor a gyerek viselkedése, valamint a saját tűrőképességük felülírják a dolgokat. Mikor az ember türelmetlen, hisztis, depis, fájdalmai vannak, nem tud ugyanúgy gondolkodni, sem cselekedni mintha kicsattanó formában lenne. Az asztrológia elég sok kérdésre választ szokott adni, például ki milyen egy párkapcsolaton belül. Mai cikkünkben viszont kiderül, hogy ki milyen anya vagy a csillagjegyed alapján.

1, Kos

Sokkal lazább szülő vagy, mint gondolnád. Ösztönből tudod, hogy mi a jó a gyerekednek, meddig kell etetned, jól esik-e neki kocsikázás közben aludni vagy jobban preferálja, ha babakocsiban van tologatva. Mindig új dolgok kipróbálására ösztönzöd őt, és mindenben támogatod, bármit is találjon ki. Sok időt töltesz vele, mert szeretnéd megtanítani neki, hogyan legyen kedves és jószívű ember.

2, Bika

Mivel te magad is betartod a szabályokat ezért pontosan ezt várod el a gyerekedtől is. Bármit megteszel, hogy biztonságban érezze magát és mindent elkövetsz, hogy egészségesen táplálkozzon, de nem tagadod meg tőle az édességet és az egészségtelen ételeket, ha arra vágyik. A képernyőidőt azonban lekorlátozod, mert úgy gondolod, az előtte eltöltött idő felesleges időpocsékolás. Megadod a gyerekednek a stabilitás érzését, s arra buzdítod, hogy legyen szorgalmas. Kompromisszumkész vagy vele szemben, bár mindent elkövetsz, hogy a Te érveid érvényesüljenek, viszont ha neki van igaza akkor belátod.

3, Ikrek

Annak ellenére, hogy nem bizalmaskodsz a gyerekeddel, ő tökéletesen megért téged. Fontos számodra a komfortzóna, viszont nem kerülöd a kényelmetlen témákat sem, mert szeretnéd, ha gyermeked a későbbiek folyamán átgondolt döntéseket tudna hozni. Meg akarod tanítani neki, hogyan legyen következetes. Szeretnéd, ha független lenne, viszont ha szüksége van rád, akkor mindig ott leszel neki egyfajta támaszként.

4, Rák

Szereted az adott pillanatot fénykép és videó formájában megörökíteni. Figyeled a gyereked minden mozdulatát és ha szüksége van rád, te azonnal ugrasz. Gyakran elmélkedsz a múlton, szereted felidézni annak szép pillanatait. Bármi, amire a gyerekednek szüksége van te azon nyomban megszerzed, mert számodra a jóléte és a boldogsága a legfontosabb. Az anyaság számodra olyan dolog, amire világ életedben vágytál.

5, Oroszlán

A gyerek minden téren átvette az első helyet a prioritási listádon. Nagyon büszke vagy rá, és azt akarod, hogy mindig magabiztos legyen. Hajlamos vagy mindenféle tevékenységbe, programba bevonni őt, még akkor is, ha azok nem feltétlenül érdeklik őt. Ha önmagától elkezd valamiért rajongani, akkor segítesz neki benne kiteljesedni.

6, Szűz

Minden olyan dologban részt akarsz venni, amiben a gyereked is. Mindent elkövetsz, hogy tanuljon és fejlődjön. Bármilyen hobbiba, sportba kezd, te leszel a legnagyobb rajongója és támogatója. Mindig érezteted vele, hogy ott vagy mellette bármi is történjen. Megmutatod neki, hogyan tud felülkerekedni bizonyos helyzeteken és hogyan kell legyőzni a nehézségeket.

7, Mérleg

Igyekszel a lehető legkevesebb nyomást gyakorolni a gyerekedre, mert félsz, ha egy kicsit túllősz a célon akkor boldogtalan lesz. Ennek tükrében megpróbálsz a lehető leglazább anya lenni és elérni, hogy a gyereked otthon is tökéletesen érezze magát. Örömmel látod a barátait, iskolatársait az otthonodban mert így is szemmel tarthatod. Ha tehetnéd akkor a gyereked legjobb barátjává válnál.

8, Skorpió

Mivel egy nagyon szeszélyes lélek vagy, így mindig máshogy viselkedsz a gyerekeddel. Soha nem viselkedsz ugyanúgy, az egyik pillanatban a saját akaratodat érvényesíted a másikban pedig hagyod, had tegye a gyereked azt, amit akar. Ez persze nem jelenti azt, hogy rossz anya vagy! Hiszel abban, hogy képes vagy vele együtt fejlődni és tanulni. Mindent megteszel a gyermeked védelme érdekében. Mikor nem tudod épp hol van, vagy mit csinál, akkor viszont pánikba esel.

9, Nyilas

A gyereked imádja a kalandokat pont úgy, ahogy Te is. Ennek persze az az oka, hogy már egészen kicsi kora óta így nevelted őt. Ezt abból kifolyólag tetted, hogy megtanítsd neki nem szabad félnie az új dolgoktól, lehetőségektől, helyzetektől. Megmutattad neki, hogy a világ csodálatos és elbűvölő. Fontos számodra a gyereked oktatása ezért erre különösen odafigyelsz. Szeretnéd őt mindig boldognak látni, így mindent megteszel, hogy ezt elérd.

10, Bak

A gyereked a legfontosabb és őt szereted a világon a legjobban. Olyan nagy iránta a szereteted, hogy szinte fáj, mikor meg kell büntetned ha rosszat tesz. Bármi is történjen az életével te mindig kiállsz mellette. Szeretnéd, ha gyermeked tisztában lenne az értékeivel, és kedves lenne másokhoz. Rendszeresen tudatod vele, hogy Te mindig ott leszel neki, ha segítségre van szüksége.

11, Vízöntő

Tökéletes példa vagy a gyereked számára. Minden energiádat a gyereknevelésbe, munkahelyi sikerekbe és a partneredbe fekteted. Szeretnéd, ha a gyereked mindent eltanulna tőled, ezért gyakran viszed el a munkahelyedre, hogy tudja mit is csinálsz valójában és értékelje a munkát.

12, Halak

Szeretnéd, ha gyermeked kreatív és független lenne és nem kellene másokra támaszkodnia az életben. Nem vagy egy túl szigorú szülő, de igyekszel jóra nevelni a gyereked. Elfogadod a fiad/lányod olyannak, amilyen. A közös programok számodra nagyon fontosak és ha tehetnéd ilyenkor megállítanád az időt.

Neked mi a horoszkópod?

Ezek is érdekelhetnek