Világunk.hu
2023 december 1 péntek
Világunk.hu
KezdőlapEmberekA csillagjegyed megmutatja, hogyan reagálsz, ha nagyon mérges vagy

A csillagjegyed megmutatja, hogyan reagálsz, ha nagyon mérges vagy

-

A csillagjegyek egy meglehetősen ellentmondásos téma, mert nem mindenki hisz az ilyen jóslatokban. Kiderült azonban, hogy sok mindent meghatározhat, pl. milyen felesége leszel a férjednek. A csillagjegyed azt is elárulja, miként reagálsz le dolgokat, és hogy a szeretteidnek hogyan kell reagálniuk, ha dühös vagy. Ezt érdemes észben tartani, mert mint kiderült, mindenkinek másként lehet segíteni.

Zodiákus jel és a harag

KOS

A Kos általában nagyon heves és robbanékony, ezért nagyon gyorsan dühös lesz. Néha egy szó is elég ahhoz, hogy felkapja a vizet. Ebből viszont rossz hangulat alakulhat ki, ami sokáig elkíséri. Ha nem akarjuk, akkor érdemes némi szabadságot és teret adni neki. Látni fogja, hogy amint lehűl, értékelni fogja, amit tettünk érte.

BIKA

A Bika egyedülállóan makacs ember. Ez különösen igaz akkor, ha ideges. Megalkuvást nem ismerő tud lenni és képes nagyon hideg lenni a másikkal – főleg ha haragszik valakire, amire biztosan mindenki felfigyel. Azt azonban nem tudni, meddig tart nála a sértődöttség. Órák, napok, hetek…több…

kep 2022 07 09 122056695

IKREK

Az iker híres arról, hogy tétovázik, ami másokkal való kapcsolatában is megnyilvánul. Amikor dühös, inkább csendben marad, amitől nem érezni őszintének. Az Ikreknél sok múlik a hangulaton. Lehetnek nyugodt napjaik, de olyan napjaik is, amikor kiabálni akarnak a másikkal. A haragjuk kiszámíthatatlan lehet.

RÁK

Ha a rák ideges, az semmi jót nem ígér. Haragját főként rád irányítja, mindezt a gyanakvás miatt. Érdemes megjegyezni, hogy a Rák nagyon pesszimista. Amikor úgy dönt, hogy nincs értelme valamin javítani, egyszerűen nem teszi. Így már csak abban kell reménykedni, hogy személye nem fog szenvedni tőle.

kep 2022 07 09 122313427

OROSZLÁN

Oka van annak, hogy azt mondják, hogy „Az oroszlán a vadállatok királya”. Amikor dühös, egyszerre tud nagyon önző és arrogáns lenni. Gyakran nem lát semmi rosszat a tetteiben, és mindent jobban tud a másiknál. Az oroszlán rosszindulatú és nagyon makacs is lehet, különösen, ha valamit el akar érni ezzel az egésszel. Ha célja van magával a vitával.

kep 2022 07 09 123200011

SZŰZ

Bár a Szűz nagyon kritikus. Általában nem túl magabiztos, ami az érzelmeire is hatással van – egy ideig féken tudja tartani őket, de amikor túl sok halmozódik fel belőlük, az egészet ránk zúdítja.

MÉRLEG

A Mérleg utálja a konfrontációt, és mindent megtesz, hogy elkerülje őket. Nem meglepő, mert rendkívül hosszú ideig (ha nem a legtovább) képes tartani a haragját másokkal szemben. Nem tartozik azok közé, akik szeretnek minden félreértést tisztázni, és ez egyesek számára nagyon irritáló lehet. Bizonytalansága miatt tétovázik az érzéseiben. Ez az egész egyébként nagyon jelentős hatással lehet a kapcsolatára.

kep 2022 07 09 122647918

SKORPIÓ

A Skorpió gyanakvó, de nagyon titkolózó is. Szenvedélyes a szerelemben, de erőszakos és robbanékony is. Így nehéz megjósolni, hogyan fog reagálni egy adott helyzetben, mert az is nagyon kiszámíthatatlan lehet. Viszont ha valaki feldühíti, érdemes békén hagyni, hogy rendbe jöjjön és megnyugodjon. Ellenkező esetben gúnyos megjegyzésekkel próbálja megbántani a másikat.

kep 2022 07 09 123150033

NYILAS

A Nyilas közvetlen, és ha dühös, pontosan ugyanezt várja el – nem akar mást, csak magyarázatot. Hátránya, hogy nem tudja magát lehűteni, ha ideges. Eldurran az agya és jön belőle minden, anélkül, hogy átgondolná a szavait…

BAK

Első pillantásra a Bak nagyon szelíd lénynek tűnik. Mindez 180 fokban megváltozik, amikor nehéz és stresszes helyzetbe kerül. Egy szempillantás alatt könyörtelen lénnyé válik. Szétrobban az idegtől, de elfordulva azt mondja, hogy „Semmi bajom”. Ilyenkor egyébként érdemes lenne magába néznie…

kep 2022 07 09 122955110

VÍZÖNTŐ

A Vízöntő mindent megtesz, hogy ne mutassa ki gyengeségeit. Egy kortárs csoportban erősnek akar mutatkozni, ezért nem valószínű, hogy arról beszél, ami feldühítette. Hajlamos elrejteni a haragot, aminek vannak előnyei és hátrányai is. Önző is a maga módján – nem érdekli, hogy mit érzel, csak az a része, ami őt is érinti.

HALAK

A halak nem egy haragos lény. Amikor dühös, csak sajnálni kezdi magát, és depressziós lesz, amit mindenki láthat. Nagyon érzelmesen viszonyul mindenhez. Bízik másokban, és nagyon csalódottnak érzi magát, ha valaki megbántja.