2022 július 6 szerda
KezdőlapHírekA Facebookon hisztizett a 4-es úton kétmillióra bírságolt román tréleres

A Facebookon hisztizett a 4-es úton kétmillióra bírságolt román tréleres

-

A magyar rendőrök még szeptemberben bírságoltak meg egy szabálytalan román trélerest. A sofőr komoly büntetést kapott, most pedig a Facebookon dühöng emiatt.

A kisvárdai rendőrök a 4-es úton állították meg a román sofőrt, ahol kiderült, a tréler nem volt felszerelve menetíró készülékkel és a szerelvény a megengedett legnagyobb össztömeget is meghaladta.

Florin Cavasi nem véletlenül kapott ekkora bírságot, ugyanis a román-moldáv kettős állampolgár sofőr bőven tett azért, hogy a kiszabott bírság nagyon vastag legyen.

A horrorkaraván vezetője nem rendelkezett a tehergépkocsi és a nehéz pótkocsi vezetéséhez, valamint a vontatásához szükséges engedéllyel. A tréleres azonban egyáltalán nem így gondolja, ennek pedig hangot is adott közösségi oldalán.

A poszt néhány napja került ki, amelyen az is jól látszik, hogy a külföldi sofőr a bírságot végül november 7-én be is fizette.

A bejegyzés alatt számos hozzászólás olvasható, a magyar kommentelők nagy része szerint Cavasi jobban tette volna, ha hallgat. Ennél durvább dolgokat is a sofőr fejéhez vágtak, de azok közül jó néhány nyomdafestéket sem tűrő.

Ezek is érdekelhetnek