2022 július 5 kedd
KezdőlapDivatA feleség egy édeshármassal akarta meglepni a férjét születésnapjára. Válás lett belőle...

A feleség egy édeshármassal akarta meglepni a férjét születésnapjára. Válás lett belőle…

-

Therese Rose hivatalosan is elvált a férjétől. Erre a döntésre azt követően jutottak, miután megszervezett egy édeshármast a férje születésnapjára.

De mi történt?

A portlandi származású nő azt állította, hogy mindig is boldogtalan volt a házasságában, de nem tudta megmagyarázni, hogy miért…

2020-ban Therese egy édeshármassal akarta meglepni a férjét a születésnapján. Az izgalmas kaland azonban visszafelé sült el, hiszen pár héttel később válókeresetet nyújtott be.

A 36 éves lány rájött, hogy érzelmileg sekélyes a kapcsolata a férjével ahhoz képest, amit a harmadiknak bevont lánnyal érzett. Rose egy nagyon katolikus családban nőtt fel és azt mondták neki, hogy minden meleg a pokolra kerül.

“Amikor először tapasztaltam meg azt az intim interakciót egy nővel, a fizikai és érzelmi mélység annyira mély volt, hogy azonnal tudtam…Ez hiányzott.”

Fegyelmezett nevelése arra kényszerítette, hogy eltitkolja a nők iránti érzelmeit, amíg már nem tudta tovább tagadni őket.

“Ezért voltam boldogtalan a házasságomban…”

A kétgyermekes anyuka jelenleg egy Jacqui Mettle nevű nőbe szerelmes.

Kiderült, hogy férje nem támogatta, amikor bevallotta neki érzelmeit. Nagyon bántóan viselkedett. Mindenkinek elhordta őt mindennek. A kétgyermekes anyuka ismerősei nem is fogadták túl jól a hírt.

Nehéz dolog volt elhagyni a férjét. Különösen a bigottan vallásos szülei miatt.

A friss pár már több mint egy éve együtt van. Azóta Oregonba költöztek, hogy közösen neveljék Rose fiait. A nő egyetlen szülőjével sem áll már szóba. Most ateistának vallja magát.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek