2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségA feleség és a szerető egyszerre szült. A nővér videóra vette a...

A feleség és a szerető egyszerre szült. A nővér videóra vette a reakcióját

-

Sajnos többen is átélték már azt, amikor a szerelmük elárulta őket és kiderült, hogy egy másik férfi vagy nő is bekerült a párunk életébe. Egy világ omlik össze ilyenkor az emberben és nagyon nehezen sikerül rajta túltennünk magunkat. Néha nem is sikerül. A legtöbb esetben a kapcsolat végét jelenti.

Az élet különféle, néha nagyon meglepő forgatókönyvet ír számunkra. Bizonyos szituációk már filmbeillők és az az érzésünk, hogy a sors játszadozik velünk. Elképzelhetetlennek tűnő dolgokat élhetünk át. Na persze, amíg ez pozitív, addig nincs gond. De vannak nagyon csúnya pofára esések is.

Olyan dolog történt ennek a két nőnek az életében, melyet egyikünk sem szeretne átélni. Mindkét nőt kórházba szállították, hogy megszüljék a babájukat. Kiderült, hogy van még egy közös bennük: mindketten ugyanattól a férfitól estek teherbe. A hűtlen apuka komoly bajba került, mivel felesége és szeretője egyszerre került a szülőszobára. Lehet, hogy a férfi még várni akart azzal, hogy színt valljon, de az élet úgy döntött, hogy megtréfálja picit.

Ez egy olyan szituáció volt, ahol egyik szereplő bőrében sem szerettünk volna lenni.

Azt nem tudjuk, hogy a szerető tisztában volt-e azzal, hogy a gyermeke apja nős, de az biztos, hogy a vajúdás okozta megterhelést csak fokozta a stressz, a kialakult helyzet miatt.

A háttérben hangos sikolyok és káromkodás hallható. Az elárult feleség elvesztette a türelmét. Nem csoda. Pont szülés közben jön rá, hogy a hozzá legközelebb álló személy elárulta.

“Sajnálom őt. Pont a szülés során tudod meg, hogy elárultak. Ráadásul a hozzád legközelebb álló személy. Szörnyű érzés lehetett.” – kommentelték a videóra.

Azt nem tudjuk, hogy miként végződött az egész történet. Vajon megmaradt valamelyik nő a férfi mellett?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek