2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberekA férfi hat várandós nő társaságában ment el az esküvőre - Mindannyian...

A férfi hat várandós nő társaságában ment el az esküvőre – Mindannyian tőle terhesek

-

Minden lány, nő arról álmodik, hogy esküvője tökéletes lesz. Az lesz az ő nagy napja, amit senki nem ronthat el. Kiválasztja a tökéletes ruhát, helyszínt, menüt, frizurát, sminket és így tovább. Rengeteg teendő van egy esküvő kapcsán, éppen ezért senki nem szeretné, ha elvennék tőle élete egyik legszebb és legboldogabb napját.

Sajnos azonban nem mindenkinek adatik meg ez kiváltság, hiszen léteznek olyan emberek, akik akár akaratukon kívül is képesek ellopni azt az egy napot, ami addigi életünkben a legfontosabb számunkra. Nos, Mike Eze-Nwalie Nwogu is pontosan ilyen. A nigériai férfi imádja a nőket és nyugodtan mondhatjuk, hogy fogalma sincs arról, hol a határ. A fiatalembert Nigériában Pretty Mike néven ismerik. A férfinak van egy éjszakai bárja és mindent képes elkövetni annak érdekében, hogy minél többször reflektorfénybe és az újságok címlapjaira kerüljön.

Célja elérése érdekében még egyik barátja nagy napját is ellopta. Williams Uchemba, színész esküvőjére hívta meg Mike-ot, de valószínűleg már nagyon bánja. Az a férfi ugyanis, akit a barátjának hitt, hat várandós kismamával jelent meg a ceremónián. Az állapotos nők mindannyian tőle várták gyermeküket és ha ez még nem lenne elég, akkor ezüstszínű, csillogós alkalmi ruhát viseltek, míg gyermekeik apja egy pink öltönyben vonta el a násznép figyelmét.

A hozzászólok egyértelműen közölték vele, hogy ezt most túltolta, mivel háttérbe szorította az ifjú párt és életük legszebb napját. Természetesen nem ez volt az első eset, hogy Mike extrém dolgokkal szolgált rajongóinak. Nem is csoda, hogy többen is azt állítják, hogy a férfinak feltűnési viszketegsége van.

Ezek is érdekelhetnek