2022 december 2 péntek
KezdőlapEgészségA férj levágta a felesége kezét, aki két gyermeket szült neki -...

A férj levágta a felesége kezét, aki két gyermeket szült neki – Az oka valami egészen elképesztő

-

Az élet egyes helyeken nem könnyű. Sajnos a családon belüli erőszak mindig is egy kényes téma volt és az is marad. Egyes országokban a hagyományok és törvények miatt simán megússzák az elkövetők.

Oroszországban 16 millió nőt rendszeresen vernek. Évente 14.000-ren halnak meg családon belüli erőszak miatt.

5 éven keresztül élt a pár boldog és harmonikus kapcsolatban. Két gyermekük született és minden jel arra utalt, hogy jól meg vannak. A férjnél már korábban is elszakadt a cérna bizonyos esetekben. Ilyenkor elcsattant egy pofon a barátnője kárára. Szépen lassan azonban ezek az esetek egyre gyakoribbak lettek.

Margarita, a feleség ezt már jelentette a rendőrségen is, de az oroszoknál nem foglalkoznak ilyesmikkel. A tisztek teljesen közömbösek voltak a tehetetlen nő feljelentéseire.

A pár teljesen elhidegült egymástól, így a férj, Dimitri azt gyanította, hogy Margarita-nak van valakije. Ez feldühítette őt és jól megverte a feleségét. Ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Margarita beadta a válópert.

Ezen Dimitri annyira kiakadt, hogy úgy döntött bosszút áll. A nő életében ekkor jött el a pokol napja.

A férj először azzal fenyegette a nőt, hogy savat önt rá. Azt akarta, hogy egyszer és mindenkorra rokkanttá váljon. Végül egy sokkal drasztikusabb lépés mellett döntött. Fogott egy baltát és azt mondta a feleségének, hogy szálljon be az autóba. Ezután egy közeli erdőbe vitte, ahol megtörtént a borzalom. Margarita sejtette, hogy ezt épen nem ússza meg és így is történt. Csuklóból elvesztette mindkét karját.

Ezt követően a férj elvitte a feleség a kórházba, majd a rendőrségre ment és mindent bevallott. Tetteinek bizonyítékaként cipősdobozban vitte Margarita kezének darabjait.

A végtagok egy részét kórházba szállították, ahol a súlyosan sérült nő tartózkodott. A szakemberek vissza tudták varrni a bal kezét, melyet azóta már egész jól tud használni. A jobb oldalit azonban protézis váltotta fel.

A szakértők szerint a férfi épeszű. Érdekesség, hogy az oroszoknál ez a bűntett mindössze 3 évig terjedő szabadságvesztést “ér”. Tárgyalások, fellebbezések után végül is Dimitri 14 évet kapott, melyből jó esetben 10-et kell leülnie.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek