2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségA férj megmentette a gyermeke életét mindössze pár órával azután, hogy párja...

A férj megmentette a gyermeke életét mindössze pár órával azután, hogy párja bevallotta neki a terhességét

-

Amikor a 24 éves Sasha Hood gyomorfájásra kezdett panaszkodni, még fogalma sem volt arról, hogy egy új életet hordoz a szíve alatt. Miután az összehúzódások egyre gyakoribbá és erősebbé váltak, a nő úgy döntött, hogy felkeresi orvosát. Ekkor tudta meg, hogy hamarosan anya lesz.

Sasha megdöbbent. 9 hónapig semmilyen erre utaló tünete nem volt. Fogamzásgátlót szedett, rendszeres menstruációja volt, és nem érzett semmiféle mozgást a pocakjában.

Másnap a pár újabb sokkot élt át. Sasha a fürdőszobában megkezdte a szülést. A férje ezt észrevette és kezébe kellett vennie a dolgokat. A férfi mentőt hívott és valami elképesztőt csinált.

Sasha Hood és barátja, Marc Jepson, bár családalapítást terveztek, de arra nem gondoltak, hogy ilyen hamar eljön ez a nap.

Mielőtt rájött volna, hogy mi történik, már a fürdőszoba padlóján feküdt és megszülte a fiát. Szerencsére Marc ott volt, aki mentőt hívott és amiben csak tudott segített a kedvesének.

A férfi a sorozatokból merített ihletet. Több filmet is látott már, hogy mit kell ilyenkor tenni. A legfontosabb dolog, hogy nem esett kétségbe. Törülközőkért rohant és végig fogta a kezét a vajúdó feleségének.

A baba orvosi segítség nélkül is világra jött. Ehhez az apa rátermettsége és hidegvére kellett. Valljuk be, hogy nem mindenki lenne erre képes. Azért egy férfi számára is borzasztóan megerőltető lehet nézni a fájdalmakkal küszködő párját.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek