2022 július 5 kedd
KezdőlapDivatA fiatal anyuka túl dögös ruhában ment a gyerekéért az iskolába -...

A fiatal anyuka túl dögös ruhában ment a gyerekéért az iskolába – A többi szülő azonnal a torkának esett

-

Az iskola területe meglehetősen szigorú öltözködési szabályokkal rendelkezik, mert sok gyermek van ott. Amikor Bella Vrondos feltöltött egy szelfit a gyerekeiért menet a többi szülő teljesen kiakadt.

Tény és való, hogy manapság meglehetősen eltorzult az iskolai divat. Már a fiatalok körében is megfigyelhető, hogy a suli folyosója egy divatbemutató kifutójával egyenlő. Nem lehet slamposan öltözködni. Egyes embereknek viszont az egész élet az. Bárhová mennek, mindig ki kell “kerázniuk” magukat.

Bella egy butiktulajdonos, aki fehérneműket is tervez. Gyakran tölt fel magáról olyan fotókat az internetre, melyeket nem biztos, hogy egy kisgyereknek látnia kell. Saját bevallása szerint a szülés után nagyon eltorzult a teste és cseppet sem volt magabiztos. Azóta felturbóztatta a kebleit és sokat edzett. Újra jól érzi magát a bőrében.

Szerinte fontos, hogy mindenki boldog legyen. Jól kell éreznie magát a testében. Az, hogy valaki anya még nem jelenti, hogy slamposnak kell lenni. Ezt próbálta tudatosítani az öltözködésével. Ez persze nem tetszett mindenkinek. Egyből megszólták, hogy miért pakolja ki a kebleit.

“A gyermekeim úgy szeretnek, amilyen vagyok. Ha megváltoztatnám a külsőmet, akkor már nem magam lennék…és nem az ő anyukájuk. Ők így szeretnek és nem akarják, hogy megváltozzam.” – meséli Bella

Rengeteg fotót oszt meg magáról, melyre sokan rosszallóan tekintenek. A háromgyermekes anya van, hogy napi 20 órát is dolgozik, de csak azért, hogy biztosítsa a picik számára a legjobbat.

“Minden szülőnek megvan a maga stílusa. Nem az a lényeg, hogy tisztelettudó, engedelmes polgárokat neveljünk a gyermekeinkből?”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek