2022 július 5 kedd
KezdőlapEmberekA fiatal fiú szíve megállt, de húsz perccel később visszatért a túlvilágról

A fiatal fiú szíve megállt, de húsz perccel később visszatért a túlvilágról

-

A fiatal fiúnak leállt a szíve, agya nem kapott oxigént, vagyis húsz percig a klinikai halál állapotában volt. Az orvosok már egy csepp esélyt sem láttak arra, hogy Zack még visszatérhet, már teljesen lemondtak róla. A tizenhét éves fiú egyszer csak visszatért az életbe.

Zack húsz percen át a túlvilágon járt és egy furcsa, de egyben csodálatos dolog részese volt.

Clementes egyébként egy fiatal, erős és egészséges fiú, aki az iskolai focipályán esett össze futás közben. Ezt követően rövid időn belül kórházba szállították, de akkor Zack már oxigénhiánnyal küzdött és teljesen elkékült.

Már néhány percnyi oxigénhiány súlyos agykárosodást okoz, a fiú pedig, húsz percen át nem volt életben. Majd szíve újra megdobbant és néhány nap kóma után felébredt. Az orvosokat is meglepte, hogy a tinédzser nem szenvedett semmilyen károsodást.

Ébredése után olyan volt, mintha semmi nem történt volna, de egy ritka élményben volt része. Elmesélte, hogy amíg halott volt, egy szakállas, hosszú hajú férfival találkozott, aki nem volt más, mint maga Jézus.

“A szakállas férfi a vállamra tette a kezét, és azt mondta, minden rendben lesz, nincs amiért aggódnom. Úgy éreztem, hogy nagyon nagy nyugalom lett bennem, elhittem, amit mondott és nem sokkal később vissza is tértem” – emlékezett vissza Zack.

Az orvosok értetlenül állnak az eset előtt, ugyanis a történtekre nem találnak racionális magyarázatot. Már önmagában az hatalmas csoda, hogy Zack mindenféle károsodás nélkül túlélte azt, ami vele történt.

Ezek is érdekelhetnek