2022 június 27 hétfő
KezdőlapEgészségA fiatal lány olyat talált a pasija telefonjába, hogy azonnal véget vetett...

A fiatal lány olyat talált a pasija telefonjába, hogy azonnal véget vetett a kapcsolatuknak és az életének

-

Lídia nem akart mást mint találkozni valakivel, aki ugyanolyan érzékeny mint ő, és élete hátralévő részét vele akarja együtt tölteni. Azt hitte sikerül, amikor megismerte Adamot. Sajnos egy nap a lány felfedezett valamit a telefonján, ami arra késztette, hogy végezzen magával. Elvette az életét mert nem tudott együtt élni azzal, amit látott…

Lídia nem kutatott soha a barátja telefonjain, de ebben az esetben furcsa érzése támadt. Tudta, hogy valami nincs rendben. Míg a párja nem figyelt, a lány belenézett a telefonjába és, amit ott látott az igazán szíven ütötte.

Kiderült, hogy Ádám telefonja tele volt olyan gyerekekről készült képekkel, melyek nem tűrnek még nyomdafestéket sem. Amint megjelent a fiú, a lány egyből magyarázatot követelt. A 27 éves fiú nem tudott mit mondani. Nem akart beszélni a dologról. Felöltözött és kiment a barátaival.

Hazatérve rettentő dologgal szembesült. A barátnője felakasztotta magát. Azonnal mentőt hívott, de nem tudták megmenteni. A tragédia 2017-ben történt, de Adam ügye máig folyamatban van. A rendőrök 31 illetlen fotót találtak a telefonjában, melyen gyerekek szerepelnek.

Lídia anyja úgy véli, hogy a fiú a felelős a 21 éves lány haláláért.

“Lídia nagyon érzékeny ember volt. Erős nyugtatókat szedett és többször is a saját életére tört. Adam tudta ezt. Nem szabadott volna belekeverednie így ebbe a kapcsolatba.”

“A lányom becsapottnak és megbántottnak érezte magát. Adam tudta, hogy mit tesz. Mindannyian el vagyunk keseredve, gyönyörű lányunk elvesztése miatt. Soha nem bocsátjuk meg neki a történteket.”

“Számtalan megválaszolatlan kérdés van még. Reméljük, hogy egy nap kiderül az igazság minden részlete…”

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek