2022 június 30 csütörtök
KezdőlapDivatA fiatal modell annyira dögös, hogy még a Tinder is letiltotta.

A fiatal modell annyira dögös, hogy még a Tinder is letiltotta.

-

A legtöbb nő elégedetlen magával. A többségük karcsú és formás alakról álmodozik. Van, akik meg azért panaszkodnak, mert túl szépek. Legalábbis ők így gondolják.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a szépség többet árt, mint használ. Ritkán hallani olyanról, hogy valaki túl szépnek gondolja magát. A 21 éves modell története teljesen új megvilágításba helyezi ezt a témát.

Luna Benna egy flordiai modell és influencer. Azzal keresi a kenyerét, hogy illeg-billeg a kamera előtt és ezt közzéteszi valamelyik közösségi oldalon. A The Sun újságnak adott interjújában kijelentette, hogy túl csinos és számtalan problémája van emiatt az életben. Ilyen például a személyazonosság-lopás.

Az egész 2017-ben kezdődött, amikor a lány létrehozta a Tinder-fiókját abban bízva, hogy érdekes emberekkel ismerkedhet meg. Barátokra találhat, vagy esetleg még az igaziba is belefuthat. Hamarosan azonban a postaládáját elárasztották idegenek üzenetei.

“Körülbelül 3 évvel ezelőtt kezdtem el használni ezt a közösségi platformot. Rengeteg furcsa üzenetet kaptam. Valaki feleségül akart venni, volt olyan, aki konkrétan meg akart venni feleségül. Egyesek még a szimpla randiért is pénzt ajánlottak. Én persze nem vagyok “olyan lány”. “

Ekkor fedezte fel a lány, hogy a fotóival hamis regisztrációkat hoztak létre a különböző közösségi hálózatokon. Facebookon az egyik ilyen fióknak több mint ezer követője van már.

“Néha az emberek megfenyegetnek, és azt mondják, hogy túl szép vagyok. Ellopják a fotóimat és azzal keresnek pénzt. Össze-vissza regisztrálnak mindenféle hülye oldalakra. Én meg nem győzöm levakarni a sok nyomulóst…”

Luna szeretett volna harcba szállni a csalókkal, de ahogy elérte, hogy az egyiket töröljék, már jött is egy másik. A Tinder profilját blokkolták már a sok kamu oldal miatt. Azóta sem tudott új profilt létrehozni.

Szerencséjére még a blokkolás előtt megismerte jelenlegi párját. Azóta együtt “dolgoznak” a lány profilján. Anyagokat készítenek és töltik fel az internetre. Nyilván ezeket lopják el mások.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek