KezdőlapDivatA fiatal modell annyira dögös, hogy még a Tinder is letiltotta.

A fiatal modell annyira dögös, hogy még a Tinder is letiltotta.

-

A legtöbb nő elégedetlen magával. A többségük karcsú és formás alakról álmodozik. Van, akik meg azért panaszkodnak, mert túl szépek. Legalábbis ők így gondolják.

Vannak, akik úgy vélik, hogy a szépség többet árt, mint használ. Ritkán hallani olyanról, hogy valaki túl szépnek gondolja magát. A 21 éves modell története teljesen új megvilágításba helyezi ezt a témát.

Luna Benna egy flordiai modell és influencer. Azzal keresi a kenyerét, hogy illeg-billeg a kamera előtt és ezt közzéteszi valamelyik közösségi oldalon. A The Sun újságnak adott interjújában kijelentette, hogy túl csinos és számtalan problémája van emiatt az életben. Ilyen például a személyazonosság-lopás.

Az egész 2017-ben kezdődött, amikor a lány létrehozta a Tinder-fiókját abban bízva, hogy érdekes emberekkel ismerkedhet meg. Barátokra találhat, vagy esetleg még az igaziba is belefuthat. Hamarosan azonban a postaládáját elárasztották idegenek üzenetei.

“Körülbelül 3 évvel ezelőtt kezdtem el használni ezt a közösségi platformot. Rengeteg furcsa üzenetet kaptam. Valaki feleségül akart venni, volt olyan, aki konkrétan meg akart venni feleségül. Egyesek még a szimpla randiért is pénzt ajánlottak. Én persze nem vagyok “olyan lány”. “

Ekkor fedezte fel a lány, hogy a fotóival hamis regisztrációkat hoztak létre a különböző közösségi hálózatokon. Facebookon az egyik ilyen fióknak több mint ezer követője van már.

“Néha az emberek megfenyegetnek, és azt mondják, hogy túl szép vagyok. Ellopják a fotóimat és azzal keresnek pénzt. Össze-vissza regisztrálnak mindenféle hülye oldalakra. Én meg nem győzöm levakarni a sok nyomulóst…”

Luna szeretett volna harcba szállni a csalókkal, de ahogy elérte, hogy az egyiket töröljék, már jött is egy másik. A Tinder profilját blokkolták már a sok kamu oldal miatt. Azóta sem tudott új profilt létrehozni.

Szerencséjére még a blokkolás előtt megismerte jelenlegi párját. Azóta együtt “dolgoznak” a lány profilján. Anyagokat készítenek és töltik fel az internetre. Nyilván ezeket lopják el mások.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezeket is olvasd el

A 40 éves négy gyermekes anya válás után teljesen megváltoztatta a...

Az emberek általában valamilyen meghatározó esemény után döntenek úgy, hogy tetoválást varratnak magukra. Ilyen például egy szeretett családtag, rokon, barát, társ, négylábú elvesztése, aki...