2022 május 25 szerda
KezdőlapEmberekA floridai házaspár nem hitt a Covid-19 létezésében, a feleség nem élte...

A floridai házaspár nem hitt a Covid-19 létezésében, a feleség nem élte túl a fertőzést

-

Brian Lee Hitchens, taxisofőr és felesége elutasították azt a tényt, hogy a koronavírus létezik és terjed a világban. Állításuk szerint, ha a vírus mégiscsak jelen van, akkor mindez az 5G hálózatoknak tudható be és nincs szó semmi másról, mint egy szimpla influenzáról. A házaspár már májusban rosszul érezte magát, de tartották magukat véleményükhöz és már csak azért sem fordultak orvoshoz.

Aztán mégis kiderült, hogy mindketten pozitívak a vírusra. A férj felépült a betegségből, de feleségének már nem volt ekkora szerencséje, ő a koronavírus-fertőzés komplikációjaként fellépő szívelégtelenségben életét vesztette. A 46 éves lelkész, Erin olyan krónikus betegségekkel küzdött, mint az asztma és az alvászavar, de ennek ellenére semmilyen szabályt nem tartottak be és az egészségügyi előírásokat sem követték, vagyis nem tartottak távolságot és maszkot sem viseltek.

Brian azt nyilatkozta, hogy szeretné visszafordítani az időt, hogy felesége ismét mellette lehessen és akkor bizony, teljesen komolyan vennék a járvánnyal kapcsolatos utasításokat, illetve betartottak volna minden szigorítást.

“Ez egy valódi vírus és minden ember különbözőképp reagál rá. Nem tudom megváltoztatni a múltat. Csak a mában tudok élni és jobb döntéseket hozni a jövőben. Ő már nem szenved, békében nyugszik. Sokszor hiányzik, de tudom, hogy már egy jobb helyen van.”

Ezek is érdekelhetnek