2022 május 22 vasárnap
KezdőlapEmberekA gazdag ügyvédhallgató srác, kidobta ezt a lányt, mikor megtudta, hogy bolti...

A gazdag ügyvédhallgató srác, kidobta ezt a lányt, mikor megtudta, hogy bolti eladó.

-

Az emberek inkább előbb, mint utóbb szeretnék megtalálni a másik felüket, akivel leélhetik az egész életüket. Ám ez nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre tűnik, ugyanis több szempontot is figyelembe kell venni. Szerintetek elegendő egy hosszan tartó párkapcsolathoz az, ha csak szeretitek egymást, vagy jól el tudtok beszélgetni, illetve az intim életetek virágzik? Akármennyire is gonoszul hangzik, szereteten nem tudsz befizetni számlákat, nem tudsz ételt tenni az asztalra, a mindennapi élethez szükséges dolgokat nem tudod megvásárolni. Köztudott, hogy a házasságok java része a pénzügyi helyzet miatt romlik meg és bomlik fel. Mai cikkünkben egy olyan történetet hoztunk el nektek, amit egy jómódú ügyvéd hallgató tett közzé az interneten. Természetesen ezek után kapott hideget is meleget is.

Íme a sztori:

“Ügyvédnek tanultam a főiskolán, és mivel teljes mértékben a sulira, tanulásra, vizsgákra akartam fókuszálni eldöntöttem, hogy nem szeretnék szerelembe esni, párkapcsolatot kialakítani. Ezt sikerült az első éveimben teljesítenem, viszont egyszer elmentem egy buliba, ahol megismerkedtem egy lánnyal, akit Mónikának hívtak. Az este hátralévő részét végig beszéltük, s úgy döntöttem elkérem a számát. Másnap fel is hívtam, és megkérdeztem lenne-e kedve randizni velem, hogy jobban megismerhessük egymást. Egész álló nap sétáltunk a városban és folyamatosan beszélgettünk.

Úgy érzetem magam, mintha egy romantikus filmben lennék, szó szerint nem akartam elhinni, hogy ez velem történik meg. Szuperül alakult minden addig a pillanatig, amíg szóba nem került, hogy ki mivel foglalkozik. Kiderült, hogy Mónika egy boltban dolgozik.

Ez teljesen lesokkolt, már csak azért is mert én egy jó módú, vagyonos családból származom. Amióta élek, nem kellett foglalkoznom a pénzzel, mert a szüleim mindent megadtak nekem.

Tudom, hogy ezt nagyon sokan furcsának fogják gondolni, de soha életemben nem kerestem olyan személyek társaságát, akik ne lettek volna ugyanolyan tehetősek, mint én. Kezdetben reménykedtem, hogy Mónika egy luxus üzlet menedzsere, vagy boltvezető.

Sajnos nem így történt. Mondta, hogy abban a sarki boltba eladó, ami mellett az imént elsétáltunk. Szó szerint lefagytam és kiszökött a vér az arcomból. Annak ellenére, hogy tisztában voltam vele, Mónika egy nagyon okos és intelligens lány, akivel még jól is éreztem magam, azonnal véget vetettem a randinak. Tudom, hogy hangzik, de nem igazán szeretnék mások pénzeszsákja lenni, ugyanis míg én elmehetek nyaralni oda, ahova akarok, Mónika ezt nem engedheti meg magának. Nem gondolod, hogy jó dolog az, ha valaki egy kapcsolatban anyagilag teljesen rá van utalva a másik félre. Mivel mi két külön világból származunk a köztünk lévő kapcsolat nem működne.”

Ti mit gondoltok a fiú hozzáállásáról? Szerintetek jól csinálta?

Ezek is érdekelhetnek