2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekA gyönyörű feleség kettős életet élt. Amikor férje rájött az igazságra, ügyvédek...

A gyönyörű feleség kettős életet élt. Amikor férje rájött az igazságra, ügyvédek hadát bérelte fel…

-

Gyönyörű, formás és ráadásul sokkal fiatalabb is. Ilyen a tökéletes nő. Nem? Minden férfi ilyenre vágyna… Azonban egy dolgot nem szabad elfelejteni. Nem szabad hinni a mesékben.

Regina Turner tökéletes nőnek tűnt egy New York-i sebész számára.

Semmiben sem szenvedtek hiányt.

A gazdag New York-i sebész remek partinak tűnt. Az oldalán olyan nőnek látta magát, aki gyönyörködni fog a szépségében. Tökéletes páros lehettek volna.

Az egykori Miss Connecticut 8 évvel fiatalabb férjénél. Magas, formás és gyönyörű. Férje mellett semmiben sem szenvedett hiányt. Dr. Han Jo Kim remekül megélt sebészként. A 41 éves orvos bevételét évi 3 millió dollárra becsülték. A pár egy 6,5 millió dollár értékű lakásban élt, illetve volt egy házuk Long Islanden.

Regina Turnernek biztosan nem volt hiánya pénzben. De valami mégis hiányozhatott neki. Mint kiderült, a gyönyörű barna kettős életet élt.

Reginának is volt pénze. A nő azt mondta, hogy a nagymama örökségéből él. Aztán később azt állította, hogy egy mobilalkalmazáson dolgozik, ezért gyakran el kellett utaznia.

A férj öt éven keresztül elhitte felesége minden szavát. Csak akkor kezdett el gyanakodni, amikor meglátott egy idegentől kapott üzenetet a telefonján. Rájött, hogy hatalmas összegeket helyeztek el a felesége számláján. A nő nem tudta megmagyarázni, hogy honnan van 700 ezer dollárja. Az ekkor 41 éves orvos nem nagyon hitte el már a felesége állításait. Kereste az igazságot, és amikor rájött, teljesen ledöbbent.

Kiderült, hogy felesége luxusprostituáltként kereste kenyerét.

Csinálta a házassága előtt, közben és utána is. A pár házassága színleltnek bizonyult. A nő szinte minden szava hazugság volt. Még az is kiderült, hogy iskolába se nagyon járt. A középiskoláig jutott csupán, de férjének azt hazudta, hogy kémikusként végzett.

Most az egykori kisasszony minden hazugsága napvilágra került. Dr. Han Jo Kim és 32 éves élettársa botrányos légkörben válnak el.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek