2022 október 2 vasárnap
KezdőlapDivatA gyönyörű modell megmutatta, hogy miként változtak meg a keblei a terhesség...

A gyönyörű modell megmutatta, hogy miként változtak meg a keblei a terhesség miatt. A férfiak odáig vannak a képeket látva

-

A 24 éves Belle Lucia Ausztráliából származik. Modell, blogger és Youtuber, aki szívesen mutogatja magát. Rengeteg tartamat posztol utazásairól és magánéletéről. Egyértelműen kijelenthetjük, hogy egy gyönyörű nő, aki rendkívül népszerű. Instagramon 1, 4 millióan követik. Most azonban sikerült feldobnia egy kicsit a profilját, amivel tovább növelte a népszerűségét. A modell a terhességéről kezdett el információkat megosztani a rajongóival. Észrevette, hogy óriási az érdeklődés a téma iránt. Úgy döntött, hogy egy lépéssel tovább merészkedik.

A modell bátran megmutatta, hogy miként változtak meg a keblei. Belle Lucia közzétett pár bikinis fotót az Instagramján. Ezeken nem használt semmilyen képjavító funkciót, ami javított volna az összképen.

“Még egy hét a harmadik trimeszterig. Egy 37 cm-es baba van benne. A nők vérmennyisége 50%-kal megnövekszik a terhesség alatt, majd visszatér a normális értékre. Ezért néznek ki a kebleim úgy, ahogy.”

A rajongók teljesen odáig vannak attól, hogy a modell nem használt semmilyen képjavító filtert, vagy eszközt, így jól láthatók az erek a keblein. Bella gyönyörűnek találja őket.

Rendszeresen tesz közzé fotókat a terhességéről. Egyszer az internetezők keményen beszóltak neki, miszerint a hasa túlságosan lapos egy adott terhességi hónaphoz képest.

A modell nem gondolta volna, hogy a sok-sok gratuláción és jókívánságokon kívül számtalan negatív megjegyzést is kapni fog.

Bella pocakja hamar gúny tárgyává vált. Az internetezők szerint Belle több hónapja dicsekszik terhességével, és ennek még mindig nem látszik nyoma.

Itt, állítólag 23 hetes terhes. A legtöbb nő, nem így néz ki ennél az időszaknál. Egy enyhe dudor látható csak, ami semmiképp sem hasonlít egy közel fél éves terhességre. Sokan azzal támadták, hogy egészségtelenül él, és rákényszeríti magát arra, hogy a terhesség alatt is sovány maradjon. Ez pedig árthat a babának.

Keményen visszaszólt az őt bíráló internetezőknek. Azt mondta, hogy ez az ő teste. Úgy néz ki, ahogy és a terhesség folyamán nem egyformán változik a nők teste.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek