2022 december 2 péntek
KezdőlapTörténetekA hajléktalan férfi kórházba került - Hűséges kóbor kutyái a bejáratnál vártak...

A hajléktalan férfi kórházba került – Hűséges kóbor kutyái a bejáratnál vártak rá

-

A kutya az ember legjobb barátja, éljen az bármilyen körülmények között. Dél-Brazíliában néhány kóbor eb bizonyította is ezt, amikor hajléktalan gazdájuk kórházba került. A kutyák Rio do Sul utcáin éltek a férfival együtt, akit csak Césarként azonosítottak. Az állatok nem azért ragaszkodtak hozzá, mert enni adott nekik, egyszerűen tiszta szeretetből követték a férfit a kórházba és várták, hogy kijöjjön onnan.

Egy nap késő este érkezett meg César a Rio do Sul-i Alto Vale Regionális Kórház ambulanciájára. Cris Mamprim, nővér észrevette a négy hűen várakozó kutyust, fényképet készített róluk és feltöltötte azt közösségi oldalára.

A nő megosztotta a férfi és kutyái történetét is, valamint emlékeztette az olvasókat arra is, hogy sose ítéljenek elsőre.

“César egy egyszerű ember, luxus nélkül, aki az éhség, a hideg, a fájdalom és a világ gonoszságának ellenére segítséget nyújt azoknak, akiknek szüksége van rá” – írta a nővér. Jelen esetben a kutyáinak, akik viszonozzák gazdájuk szeretetét és biztosítják őt támogatásukról azzal, hogy egy pillanatra sem mozdulnak a kórház elől, ahol ő fekszik.

“Azt nem tudhatom milyen a férfi élete, hogy miért került az utcára, ezért nem akarom megítélni őt, de csodálom és tisztelem a kitartását. Lenyűgöző, ahogy gondoskodni tud a kutyáiról annak ellenére, hogy milyen körülmények között él. Látva ezeket az állatokat, könnyek futnak a szemembe is, mert ez a helyzet megmutatja, hogy milyen az igazi szeretet” – tette hozzá Cris.

Nagy szerencsére a kutyáknak nem kellett sokat várni gazdájukra, ugyanis César egy óra múlva már el is hagyhatta a kórházat és újra találkozhatott szeretett társaival.

Ezek is érdekelhetnek