2022 június 25 szombat
KezdőlapEmberekA haldokló kamionsofőr utolsó lélegzetvételével még egy emberfeletti tettet vitt véghez -...

A haldokló kamionsofőr utolsó lélegzetvételével még egy emberfeletti tettet vitt véghez – Megmentette a buszba ragadt diákokat

-

Az emberség leginkább abban mutatkozik meg, hogyan is bánunk másokkal. Csak kevesen birtokolják azt a tulajdonságot, hogy más személyek jólétét a sajátjuk elé helyezik, mivel a legtöbb ember csak magára gondol. Johnathon Grayer azok közé tartozott, akinek aranyból volt a szíve.

A 25 esztendős fiatalember balesetet szenvedett, amikor bérelt teherautója egy iskolabusznak csapódott. A busz az ütközés pillanatában épp a buszmegállóban állt, miközben diákok szálltak le róla. Grayer sajnos súlyosan megsérült, és orvosi segítségre lett volna szüksége, ám ehelyett felrohant a buszra, mert meg akart győződni arról, hogy minden egyes gyerek épségben van.

A busz biztonsági kamerájának felvételein látható, ahogy Grayer minden erejével azon volt, hogy felemelje az üléseket, és kiszabadítsa az alatta rekedt gyerekeket. Shane Copeland, Georgia állam rendőre a WSAV-nak elmondta, hogy a fiatalember hogyan segített megmenteni a gyerekeket, mielőtt összeesett.

Sajnos, miután kórházba szállították, Grayed belehalt sérüléseibe.
Grayer szülei, Veronica és Isaiah úgy jellemzik fiukat, mint egy aranyszívű embert, aki bearanyozta mindenki életét.

“Azt mondták, hogy valamilyen okból kifolyólag az egész ülést kitépte a buszból a gyerekkel együtt, én pedig csak annyit mondtam, hogy ‘Hűha'” – mondta a gyászoló anya.

Veronica elmesélte, hogy a fia miként próbálta megnyugtatni a gyerekeket. Folyamatosan azt mondta nekik, hogy minden rendben lesz és nekik nem esik bántódásuk.

“Azt mondta egy kisgyereknek, hogy fagylaltot fognak kapni. A szülők szerint a kisgyerek megkérdezte: ‘Hol van az az ember, aki leszállított a buszról? Mert úgy volt, hogy fagylaltot fogunk enni.” – folytatta az édesanya. “Miután minden gyermeket kiszabadított, összeesett. Mintha Isten azt akarta volna, hogy megmentse a kicsiket.” – tette hozzá édesapja.

A gyerekek többsége szerencsére nem szenvedett el komolyabb sérülést. Néhányan kisebb vágásokkal és csonttörésekkel kerültek kórházba. A buszsofőr, aki szintén segített a diákok biztonságos leszállításában, nem szenvedett életveszélyes sérüléseket.

Grayer hősként hagyta itt a földi világot, és amit élete utolsó pillanataiban tett, azt soha nem fogják elfelejteni. Szülei szerint hőstette lesz az, ami miatt tovább fognak lépni.

Sok hasonló ember kellene a világnak! Isten nyugosztalja! Legyen neki könnyű a föld!

Ezek is érdekelhetnek