Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEmberekA hatalmas csattanásra azt hitték, hogy mennydörgés. Az igazság azonban sokkal ijesztőbb....

A hatalmas csattanásra azt hitték, hogy mennydörgés. Az igazság azonban sokkal ijesztőbb. Hajszálon múlott az életük.

-

Nagyon szerencsésnek mondhatja magát egy család. Az éjszaka közepén hatalmas robajra ébredtek. Meg voltak győződve arról, hogy csak mennydörgés. Az igazság ennél sokkal rémisztőbb volt.

Az eset szeptember 8-án, csütörtökről péntekre virradó éjszaka történt egy kelet-belgiumi házaspár, Louis Demaret és Domenica otthonában. Mindketten mélyen aludtak aludtak, amikor hirtelen felébresztette őket egy repülőgép robaja. A jellegzetes hang olyan intenzív volt, hogy mindketten úgy érezték, mintha a fejük fölött repülne el. Nem ez volt a legrosszabb az egészben…

Néhány pillanattal később Louis és Domenica iszonyatos csattanást hallott, amitől riasztók is megszólaltak a házban. Louis rémülten nézett ki az ablakon, de nem vett észre semmi zavaró dolgot. Úgy gondolta, hogy valahol a közelben becsaphatott egy villám, majd visszafeküdt a felesége mellé. Másnap reggel, amikor kimentek a házból, döbbentek rá, hogy a durranás nem villámcsapás volt, és csodával határos módon megúszták a halált.

A gép hajtóművének egy darabja az épület tetejére esett

Szeptember 9-én a reggeli órákban az idős házaspár a kertben egy hatalmas repülőgép-hajtóműtöredéket talált.

Ez hihetetlen! Le vagyunk döbbenve és csodálkozunk, hogyan történhetett?!

Nem sokkal ezután a közeli liege-i repülőtér képviselői tájékoztattak az eset körülményeiről. Christian Delcourt, a médiával való kommunikációért felelős a trends.levif.be-nek adott interjújában elmondta, hogy éjfél körül szállt fel a repülőtérről egy Boeing 747-es, amely felszállása után nem sokkal megsérült. A gép egyik motorja szétesett, töredéke a Demaret család magánterületére került.

Szerencsére nem történt semmi komoly. Louis és Domenica jól vannak, és számíthatnak a biztosító kártérítésére. A repülőgépnek csodával határos módon sikerült célba érnie, ahol jelenleg javítás alatt áll.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!