2022 július 3 vasárnap
KezdőlapCelebA híres rapper felesége még mindig szoptatja 5 éves lányukat - "Majd...

A híres rapper felesége még mindig szoptatja 5 éves lányukat – “Majd ő dönt arról, mikor akar leszokni az anyatejről”

-

A gyermekvállalás, nevelés, etetés…stb mind-mind olyan téma, ami megosztja az embereket. Ez azért van mert mindenki más és másképp csinálja a dolgokat. Vannak, akik a nagy könyv szerint próbálják nevelni a gyerekeiket, míg mások igyekeznek következetesek maradni és az ösztöneikre, valamint a gyermek igényeire hagyatkozni.

Persze előfordul, hogy a szülők akarva-akaratlanul is kapnak egy-két tanácsot szülőtársaiktól vagy épp rokonaiktól, aminek nem minden esetben örülnek. Az embereknek nehéz megérteni, hogy nem minden gyerek egyforma és nem lehet mindenkivel pontosan ugyanúgy viselkedni.

A szoptatás pont egy olyan dolog, amit minden anya másképp csinál. Leginkább a gyermek igényein múlik, hogy ki meddig eteti anyatejjel. Vannak gyerekek, akik fél éves koruk előtt elfordulnak anyjuktól, míg mások éveken át rajta tudnának csüngeni.

A nagy könyv szerint fél éves kor után érdemes megkezdeni a hozzátáplálást majd fokozatosan leszoktatni a gyermeket az anyatejről. Egyesek szerint maximum két éves korig lehet anyatejjel etetni a gyermeket, na de mi van akkor, ha ő ennél sokkal tovább kéri és igényli azt?

Tracy Marrow, ismertebb nevén Ice-T felesége, Coco Austin 2015-ben hozta világra közös gyermeküket. A kicsi, annak ellenére, hogy hamarosan betölti hatodik életévét még mindig édesanyja tejét igényli. Coco egyáltalán nem sajnálja ezt lányától, s rendszeresen megszoptatja, ha igénye van rá. A sztár rendszeresen posztol olyan képeket a közösségi oldalára, melyen épp lányát eteti.

Coco és Chanel képei vegyes érzéseket váltanak ki az emberekből. Nem mindenkinek tetszik és nem mindenki ért egyet azzal, hogy a nő ennyi ideig szoptatja a gyermekét. Egyesek úgy vélik, hogy ezeket a fényképeket csak azért teszi közzé, hogy megmutassa az idomait.

Ice-T felesége persze fel volt háborodva és cáfolta, hogy emiatt osztaná meg a fotókat. Elmondása szerint nemcsak anyatejjel eteti lányát, hanem normális étellel is. Chanel nagyon szereti a steaket és a hamburgert is, de emellett igénye van az anyatejre is.

Szerinte ez különleges köteléket teremt közte és lánya között. Hozzátette, hogy addig fogja szoptatni a lányát, ameddig kéri.

“Miért venném el tőle? Ha úgy dönt, hogy már nem akarja, akkor oké nem kap, de ameddig kéri adni fogok neki. Biztos vagyok benne, hogy egy bizonyos pont után egyáltalán nem fogja kérni.” – mondta Coco.

Te mennyi ideig szoptattad a gyermekeidet?

Ezek is érdekelhetnek