2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEgészségA járvány miatt nem fogadták az orvosok. Kiderült, hogy halálos beteg

A járvány miatt nem fogadták az orvosok. Kiderült, hogy halálos beteg

-

Ez a fiatal anyuka megpróbált orvoshoz fordulni, de a járvány miatt, az időpontjait folyamatosan elhalasztották. Mire végül megvizsgálták, kiderült, hogy csak hónapjai vannak hátra.

Az Egyesült Királyságban élő 23 éves Kimberley Ecclesnek számos, fontos orvosi vizsgálat volt betervezve, miután egy csomót észlelt a szájában. A COVID-19 miatt azonban mindegyiket törölték. A lány óriási fájdalmakat tapasztalt a duzzadó arcán.

Az orvosok azonban lemondták az időpontjait, mert mindenki a koronavírus elleni küzdelemmel volt elfoglalva. Végül egy videóhívás keretein belül sikerült elérnie egy orvost. A diagnózis megdöbbentette.

Körülbelül 6 hónapod van hátra” – mondta neki az orvos. Kimberley szótlan volt a döbbenettől. A legrosszabb az egészben, hogy a 7 éves kislánya is a szobában volt és hallott minden szót.

A 23 éves lány arcáról agresszívan terjed a rák az egész testére.

“A szívem összetört. Csak 23 éves vagyok és van egy gyönyörű kislányom, akinek szüksége van rá. Kaptam 1% esélyt a túlélésre. Azt mondták, hogy körülbelül 6 hónapot élhetek még…”

Kimberley egy 24 éves kőművessel áll kapcsolatban, akitől egy kislánya született. Harcolni szeretne az életéért. Már átesett a kemoterápián. Elvesztette a szép, hosszú szőke haját, de sajnos a rák még mindig jelen van.

Az orvosok azt tanácsolták neki, hogy használja ki élete utolsó heteit. Figyeljen a hozzátartozóira és váltsa valóra a megmaradt álmait. A 23 éves lánynak azonban esze ágában sincs lemondani az életéről.

“Nem a bakancslistámat akarom megélni, hanem látni akarom, ahogy felnő a lányom. Feleségül akarok menni a páromhoz.”

A lánynak most egy 12 órás műtéten kell átesnie, hogy eltávolítsák a daganatot. Az egész bal arcát és az állkapcsát is kiveszik. A sebészeknek újra kell majd építeniük a lány arcát.

A pár jelenleg pénzt gyűjt, hogy az USA-ba utazhasson. Egy texasi rákos betegekkel foglalkozó központba szeretne eljutni.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek