A már javában zajló Oroszországi VB-n sok érdekes dolgot tapasztalhatnak mind az emberek, mind pedig a média. Június 16.-án csapott össze Argentína Izlanddal, amit az egykori világsztár Diego Maradona is megnézett, és nem máshol, mint a VIP szektorban.

Többen észrevették, hogy egész mérkőzés alatt törölgeti az orrát. Vajon megfázhatott volna az egykori legendás középpályás csatár? Nincs kizárva, hiszen ő az Argentin éghajlathoz van hozzászokva, nem pedig az Oroszországihoz.

Mindenki nagy meglepetésére és döbbentségére Izland nyerte a mérkőzést a híres Argentínai csapat ellen. Valószívű a világklasszist is ez zavarhatta legjobban. Amikor Messi kihagyta azt a bűvös 11-est, gyakorlatilag senki sem akart hinni a szemének, Maradona meg egyenesen el volt kenődve a történtek láttán. Valószínűleg ezzel a szipogással próbálta leplezni, hogy mennyire megviselte a vereség, de senkinek sem akarta mutatni, hogy elejtett néhány könnycseppet.

Azt nem tudjuk, hogy a mellette ülőket, mennyire zavarta a két percenként történő szipogás, de magunkból kiindulva, valószínű, hogy nagyon.

Az esetről készült is egy videó, ami igaz nem sokáig tart, de egyértelműen látszik, hogy vagy allergiás rohama van, vagy tényleg megfázott, vagy a mérkőzés következtében annyira elszomorodott, hogy inkább szipogásba kezdett a sírás helyett.

Nézzük csak:

 

A nagy izgalomban, még rá is gyújtott egy szivarra, amit mindenki tud, hogy azt tilos a stadion területén belül. Biztos annyira nem tudott uralkodni az érzésein, hogy ezt látta végső megváltásnak, hogy végignézze a meccset. Szintén nem tudjuk, hogy a VIP részlegben helyet foglalók miért nem szóltak neki, hogy ezt a stadion szabályzata is tiltja.

Bár egyes pletykák szerint, azóta már mindenkitől bocsánatot kért nyilvánosan, mert ilyen kellemetlen helyzetet kreált maga köré. Reméljük a legközelebbi meccsen otthon hagyja a szivart.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzés14 embertípus, akikkel kizárólag csak a tengerparton van szerencséd találkozni!
Következő bejegyzésEgy londoni sminkművész, eszméletlen alkotásokkal vált ismerté.