2022 május 23 hétfő
KezdőlapCelebA Jóbarátok visszatérnek a képernyőre

A Jóbarátok visszatérnek a képernyőre

-

A népszerű sorozat, a Jóbarátok szereplőgárdája 16 év után újra összeáll. Az HBO Max májusi indulására tervezett produkcióban a hatfős főszereplői csapat mindegyike részt vesz majd. A korábbi találgatásokat megerősítve a hírt ők maguk jelentették be közösségi oldalaikon.

Néhány hónappal ezelőtt már sejteni lehetett, hogy valami készül, ám akkor az HBO Max és a Warner sem erősítette meg az információt, de nem is cáfolták azt. Az új streamingszolgáltató néhány hónappal ezelőtt már bejelentette, hogy a Jóbarátok hamarosan eltűnik majd a Netflix kínálatából, így minden rész csakis náluk lesz elérhető idén májustól.

A hat világsztárból öten, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry és David Schwimmer, ugyanazzal a képaláírással tettek közzé egy promóciós fotót, bejelentve ezzel: “Megtörténik”.

Matt LeBlanc, a sorozat Joey-ja viszont elviccelte a dolgot, ugyanis ő, a hírhedt karakterét hozva a M.A.S.H. című sorozatból posztolt egy képet.

Kevin Reilly, az HBO Max tartalmi vezetője hivatalosan is bejelentette a régóta kiszivárgott hírt.

Közleménye szerint: “

A régóta kiszivárgott hírt aztán HBO Max tartalmi vezetője, Kevin Reilly jelentette be hivatalosan. Közleménye szerint a Jóbarátok: “Egy olyan kort idéz, amikor a barátok – és a közönség is – valós időben összegyűltek és úgy gondoljuk, ez a mostani újraegyesülés ezt a szellemiséget ragadja majd meg, összefogva eredeti és új rajongókat”.

A különkiadásban valamennyi közismert szereplő játszik majd, de attól is különleges lesz, hogy nemcsak a hagyományos sorozat szimpla felélesztése lesz, inkább egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés.

Ben Winston rendezi majd, aki producerként is csatlakozik az eredeti sorozat három executive produceréhez, Kevin Brighthoz, Marta Kauffmanhoz és David Crane-hez, emellett pedig a hat főszereplő is kap executive produceri kreditet.

Ezek is érdekelhetnek