2022 június 30 csütörtök
KezdőlapPárkapcsolatA katona rájött, hogy felesége legalább 60 férfivel lépett félre kapcsolatuk alatt....

A katona rájött, hogy felesége legalább 60 férfivel lépett félre kapcsolatuk alatt. – Hihetetlen a bosszúja

-

Sokszor a legjobban lángoló szerelemnek lesz vége leghamarabb. Ennek a párnak csodálatosan indult a kapcsolata, minden olyan egyszerű volt. A férfi katona volt, és be kellett vonulnia. Itt kezdődtek a problémák.

Miután értesítették őket, rögtön megszervezték az esküvőt, hiszen a katona feleségek sok előnyben részesültek. És egyébként is szerelmesek voltak, úgy érezték semmi gond nem lehet.

Az esküvő után valami történt a nővel. Állandó alvászavar, rémálmok és szorongásos rohamok gyötörték. A férj nem tudott folyamatosan mellette lenni, mivel a hazáját szolgálta. De segített megtalálni a legjobb szakembert, úgy érezte, így biztonságban tudhatja szerelmét.

Egyre furcsábban viselkedett a nő, az orvos látogatása egyre gyakoribb lett és hosszabb időbe is telt. Illetve felkeltette a férjben a gyanút az is, hogy miért vásárol olyan gyakran a városon kívül felesége.
Bekövetkezett amitől a legjobban félt… felesége elköltözött, egyre többet veszekedtek, és már nem bírta. A férfi folyamatosan magában kereste a hibát…

Mindaddig, amíg egyik nap felhívta a lány anyja, és borzasztó stílusban elmondta mindennek, hogy hogy is tehette ezt a gyerekével.
A lány az egész rokonságnak előadta, hogy a férfi meleg, és engedélyt adott neki, hogy bárkivel lefeküdhet, mivel ő erre képtelen. Ezzel próbálta igazolni magát a családja előtt.

Miután számonkérte a feleségét, kiderült hogy megismerkedésük óta kb. 60 férfivel volt kapcsolatban. Valamint jelenleg terhes, de a hölgy nem tudja pontosan, hogy kitől.
A férj azonnal beadta a válási papírokat, kérte a bíróságot, hogy a nő hibájából rendeljék el a válást.

A bíróságon a nő első alkalommal hazudott, és azt állította hogy a férjétől van a gyermek, de apasági vizsgálatnak nem hajlandó alávetni magát.

A következő tárgyalás alkalmával a férfi ügyvédjének sikerült összezavarnia a nőt, és teljesen belegabalyodott a hazugságába. Fény derült az igazságra, és a nő ott maradt apa, otthon és pénz nélkül…

Ezek is érdekelhetnek