2022 július 3 vasárnap
KezdőlapÉletmódA képeken álompárnak tűnnek. A férfi, azonban a poklok poklát élte át...

A képeken álompárnak tűnnek. A férfi, azonban a poklok poklát élte át a lány mellett

-

Magyarországon, minden harmadik család esetében lehet beszélni családon belüli erőszakról. Sajnos pontos statisztika erre vonatkozóan nincs, csak találgatni lehet. A legtöbb ember évekig tűr, mire felvállalja, hogy bántalmazzák otthon. A legtöbb esetben a nő, feleség van kitéve férje indulatainak. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor mindez fordítva van.

A 22 éves Alex Skeel egy Londonhoz közeli kis angol faluból származik. Állítása szerint élettársa brutálisan megkínozta és éheztette. Végül úgy döntött, hogy megosztja a történetét a médiával. Ehhez kellett az is, hogy a szomszédok kihívják rájuk a rendőrséget, ugyanis zavaró hangok szűrődtek át hozzájuk.

Amikor a rendőrök megkérdezték Alexet, hogy miért van ilyen állapotban és honnan származnak a súlyos sérülések a testén, nem akarta bevallani. Nem sokkal ezután az orvosok is kérdezősködtek, ugyanis szerintük ha még pár napig ilyen állapotban marad, akkor belehal a fiatal fiú.

Végül kiderült az igazság

Végül Alex bevallotta az igazságot. Elismerte, hogy több mint három éve szenved családon belül erőszaktól. Társa a 22 éves Jordan Worth-től két gyermeke született. A férfi 2014-ben megpróbált elválni “szeretteitől”, de nem sikerült. Alex nem titkolja, hogy úgy gondolta, a gyerek pozitív hatással lesz a kapcsolatukra. Sajnos nagyot tévedett.

A 22 éves fiú megjárta a poklot

Amikor az igazság Alex mindennapi életéről napvilágot látott, a tisztek nem hitték el, amit hallottak. Kiderült, hogy a férfit 22 éves élettársa megverte, arra kényszerítette, hogy elszakadjon a családjától és a közösségi oldalaktól. Nem választhatott ruhát magának és a lány még altatóval is tömte.

Az elmúlt 9 hónapban éheztette, a földön kellett aludnia és még késsel is megszurkálta a lány. Több sebe elfertőződött, de ezek szépen gyógyulnak a kezeléseknek hála.

“Nem voltam nagy csajozógép. Ő volt az egyetlen lány, aki érdeklődött irántam. Sosem voltam kapcsolatban előtte. Így tudott kihasználni” – mondta a 22 éves férfi.

Kezdetben Jordan Worth vallomásának semmi köze nem volt ahhoz, amit párja állítótt. A nő, próbálva kerülni a felelősséget, azt mondta, hogy Alex olyan mentális betegségben szenved, amely miatt a férfi hajlamos az önbántalmazásra.

Még akár meg is úszta volna a nő, hisz eléggé nehéz elhinni ezt az egész történetet. Ekkor azonban váratlan fordulat jött. Amikor a fiú átesett egy komoly műtéten a lány bement hozzá a kórterembe és megpróbálta titokban “kicsempészni” a fiút a kórházból. Elkapták és végül bűnösnek vallotta magát.

7,5 év börtönbüntetést kapott a lány.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek