Világunk.hu
2023 november 30 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapEgészségA kétéves gyermeke végzett az anyukával. Hogyan történhetett?!

A kétéves gyermeke végzett az anyukával. Hogyan történhetett?!

-

A kétéves gyermeke végzett az anyukával. A 21 éves lány a születésnapján halt meg.

Hogy történhetett?

Az anyuka az első ülés nyitott ablakán keresztül próbálta meg kivenni a kocsiból a kétéves lányát. A baba véletlenül megnyomta az ablakemelő gombot, aminek hatására az anyuka nyakát odaszorította és összezúzta.

Az eszméletlen fiatal nőt férje, Artur találta meg. Betörte az ablakot, hogy kiszabadítsa, majd kihúzta, de már rájött, hogy nagy a baj. Nem reagált, a teste pedig ernyedt volt.

kep 2022 09 19 131913506

A nőt kórházba szállították, de az orvosok tehetetlenek voltak. Az agya visszafordíthatatlan elváltozásokat szenvedett a hipoxia miatt.

Julia soha nem tért magához… Meghalt. A tragédia napján családjával és barátaival ünnepelte születésnapját. Örült, hogy mindazok, akik számára fontosak, összegyűltek. Soha nem fogja látni gyermekeit felnőni, iskolába járni és saját családot alapítani. Nem éli meg az öregséget és az unokákat. A kegyetlen sors mindent elvett. Tragikusan meghalt szeretett lánya szeme előtt.

kep 2022 09 19 132156133

A rendőrség vizsgálta a fiatal nő halálának körülményeit. Egy tragikus és szerencsétlen baleset, amely a legrosszabbhoz vezetett. A párnak két gyermeke született, Margarita és Arianna. Minden együtt töltött pillanatot élveztek, barátaik pedig szülőként csodálták őket.

kep 2022 09 19 132048862

Kérdés, hogy a gyereket hogyan érinti mindez a későbbiekben

Egy nap biztosan megtudja az igazságot. Valaki csak elmondja, hogy az anyja hogyan halt meg. Miként reagál majd egy ilyen szörnyű igazságra?