2022 május 24 kedd
KezdőlapHírekA kétéves kisfiú visszaszaladt az égő házba, hogy megmentse kutyáját - Kijutni...

A kétéves kisfiú visszaszaladt az égő házba, hogy megmentse kutyáját – Kijutni már nem tudott

-

A kiskutya próbálta megvédeni gazdáját a lángoktól, de végül mindketten bennégtek.

A szörnyű tragédia Amerikában, Arkansas államban történt. Egy kisfiú visszament az égő házba, hogy kimenekítse kölyökkutyáját a lángok közül, de nem járt sikerrel és életét vesztette.

A Sharp család Gentryben lévő otthona szombat este gyulladt ki. A szülők, Kurtis és Caitlin segítséget hívtak és közben megpróbálták eloltani a lángokat, így tévesztették szem elől Lokit, aki ez idő alatt visszafutott a házba, hogy megmentse bent ragadt kiskutyáját.

A tüzet a szakértők szerint elektromos hiba okozta, amelynek következtében lángra kapott a család otthona. A hatalmas tragédiát követően az édesapa szívszorító sorokat osztott meg közösségi oldalán.

“Soha ne vedd magától értetődőnek a gyerekedet! Élvezz ki vele minden egyes pillanatot! Szeretünk kicsi, reméljük már egy jobb helyen vagy.”

Kurtis ugyan berohant a házba, miután észrevette, hogy kisfia is beszaladt, de már nem tudott segíteni rajta.

A család azóta egy adománygyűjtést indított az egyik közösségi oldalon, ahol kevesebb, mint két nap leforgása alatt 2,5 millió forintnak megfelelő összeget ajánlottak fel nekik. Mindebből a szülők a kórházi számlát és kisfiuk temetését szeretnék kifizetni, valamint új lakhatásuk megoldását finanszírozzák majd.

Ezek is érdekelhetnek