2022 május 29 vasárnap
KezdőlapDivatA kisfiú kétségbeesetten sikoltozott, majd kimenekült a medencéből. Az anyja halálra rémült...

A kisfiú kétségbeesetten sikoltozott, majd kimenekült a medencéből. Az anyja halálra rémült amikor meglátta a kisfiú nadrágját…

-

A család együtt nyaralt egy szállodában. A hotelnek gyönyörű wellness részlege volt, ahol a gyerek vígan játszhatott. Az anya azonban egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a kisfia sikoltozva rohan hozzá.

Mondanunk sem kell, hogy anyuka rendesen megijedt. Még soha nem hallotta a gyermekét ennyire kínkeservesen sírni. Egyértelmű volt számára, hogy valamilyen fájdalmas baleset történhetett, de egyelőre fogalma sem volt, hogy pontosan mi történt. Ilyen fájdalmas sikítást egyetlen anyának sem szabadna hallania.

Kiderült, hogy a kisfiú “fütyijére” rátekeredett az úszónadrág hálója. Az anya segítségért kiáltott, míg a szálloda alkalmazottai hoztak egy ollót. Olyannyira rátekeredett a háló a gyerek nemi szervére, hogy nem tudták levágni róla. Az egyik alkalmazott felajánlotta, hogy elviszi a családot a közeli kórházba. Anyuka természetesen elfogadta az ajánlatot.

Az orvosok megvizsgálták a kisfiút és látták, hogy tényleg orvosi beavatkozás szükséges ahhoz, hogy lefejtsék a hálót. Még érzéstelenítő injekciót is kellett beadni a gyereknek, annyira szenvedett. Ezek után tudták csak elvégezni a műveletet.

A gyermeknek még órákon át megfigyelésen kellett maradnia. Biztosra akartak menni az orvosok, hogy a húgyutak nem sérültek.

Nem csak ez a kisfiú járt így. A kórház személyzete szerint minden nyáron, több ilyen esettel is szembesülnek.

Az anya természetesen nem hagyta annyiba a dolgot. Szerinte senkinek sem szabadna ezt átélnie. A többi szülő segítségét kérte, hogy cselekedjenek. A fürdőruha gyártójával is felvették a kapcsolatot.

Az úszónadrág gyártója hivatalosan elnézést kért az esetért és vállalta, hogy kivizsgálja az ügyet.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek