Világunk.hu
2023 december 7 csütörtök
Világunk.hu
KezdőlapÁllatokA kisgyerek játszani akart az oroszlánnal. A videót látva megfagy bennünk a...

A kisgyerek játszani akart az oroszlánnal. A videót látva megfagy bennünk a vér…

-

Ez a helyes kis kölyök játszani szeretett volna egy oroszlánnal az állatkertben. Az egészet videóra vette a családja. A felvételt látva azonban biztosan megfagy mindenkiben a vér…

kep 2022 06 17 110157745

A gyerek játszani akart az oroszlánnal

Egy gyerek és egy vadállat összeeresztése nem a legjobb kombináció. Természetesen a kisgyermek biztonságára gondolunk, főleg ha az állatok királya áll előtte. Na, persze előre megnyugtatunk mindenkit, baleset nem történt. Egy védőüveg választotta el a két teremtést egymástól, aminek köszönhetően a baba teljesen biztonságban volt. A vadállatok királya figyelmesen figyelte a fiú viselkedését, aki cseppet sem félt, ellenkezőleg, a hatalmas macskához lépett. Eközben a vad lény nyugodt maradt a végsőkig. El kell ismerni, mindketten nagyon jól kiegészítették egymást. Mintha szavak nélkül is megértenék egymást. Csak látni kell!

Vadállatok között élni nem valami abszurd és valószerűtlen dolog. Sok ember van a világon, akinek sikerült megszelídítenie ezeket a lényeket. Ennek tökéletes példája Dean Schneider. Egy napon a férfi mindent felhagyott, hogy menhelyet hozzon létre Afrikában a rászoruló vadon élő állatok számára. Keményen küzd az orvvadászok ellen. Különleges az a szeretet, amit állatbarátai viszonoznak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!