2023 június 10 szombat
KezdőlapEmberekA kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú...

A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád – Neked melyik típusú van?

-

Elég sokszor hangsúlyoztuk már hasonló kaliberű cikkeknél, hogy minden ember más és más. Mindenkinek vannak jó és rossz jellemvonásai és bár egyesek nehezen hiszik el, de a testfelépítés tökéletesen tükrözi azt, kik is valójában. Az emberek alakja, szemszíne, köröm formája, kézfogása, hanglejtése, gesztusok használata sokkal több mindent mondhat el, mint gondolnák.

eye colors 620
A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú van?

A legújabb tanulmányok szerint az ujjak alakja is bizonyos jellemvonásokat, személyiségjegyeket tükröznek. A titok pusztán a gyűrűs és kisujj hosszában rejlik. Mindössze három különböző típus létezik belőle, amit most nevezzünk A,B és C-nek. Amennyiben téged is érdekel, hogy mely csoportba tartozol olvasd el a cikket és nézd meg az ujjaidat. Ha hiszed ha nem pár érdekes dolgot is megtudhatsz magadról.

1 32
A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú van?

1, A típus

Az „A” típust birtokló emberek nem szeretik megosztani érzelmeiket másokkal, pontosan ebből kifolyólag tűnnek elérhetetlennek. Hajlamosak sokkal erősebbnek és tapasztaltabbnak mutatni magukat milyen amilyenek valójában. Ki nem állhatják a becstelenséget, a képmutatást és ha az arcukba hazudnak. Ettől gyakorlatilag a falra másznak. Ennek ellenére érzékenyek mások érzelmeire. Nem mindent viselnek el, ha mégis azt is csak egy ideig. A tolerancia nem szerepel a szótárukban, s gyorsan arrogánssá válnak. A rossz tulajdonságuk mellett akadnak jók is, például nagy szívük van és segítenek másoknak, ha szükségük van rá.

2 27
A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú van?

2, B típus

Azon személyek, akik a „B” típust birtokolják hűségesek, elkötelezettek és minden figyelmüket azokra az emberekre fordítják, akiket szeretnek. A lelkük mélyén nagyon érzékeny emberek, akik keményen dolgoznak azon, hogy ezt ne mutassák a többi embernek. Félnek attól, hogy megbántják őket, ám ennek ellenére megpróbálnak nyugodt és összeszedettek maradni. Mint minden ember ők is a boldogságról álmodoznak, s lelkük mélyén remélik, hogy egy nap találkoznak a nagy Ő-vel, aki egy életen át elkíséri őket.

3 25
A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú van?

3, C típus

A „C” típusú emberek azon kevesek közé tartoznak, akik képesek gyorsan elfelejteni a múltat. Ezek mellett szeretnek szembenézni az ismeretlennel és az új helyzetekkel. Tisztelik és tiszteletben tartják mások véleményét még akkor is ha nem értenek vele egyet. A korábbi két típussal ellentétben nekik sokkal magasabban van az egójuk viszont nem kell elítélni őket, mivel ők azok akik elsőként bocsánatot kérnek, ha az élet úgy hozza. Ezen személyek nagyon óvatosak, féltve őrzik érzéseiket, mert nem szeretnék, ha bárki is megtudná mik kavarognak bennük. Olyan egyszerűek akár a pont, s általában képesek egyedül megbirkózni saját problémáikkal. Azt szeretnék ha az emberek bíznának bennük. Tökéletesen tudják, mit akarnak az élettől, s könnyen meg tudják különböztetni a jót a rossztól.

4 22
A kisujjad hossza többet elárul rólad, mint gondolnád - Neked melyik típusú van?

Neked melyik típusú van?

Ezek is érdekelhetnek