2022 december 8 csütörtök
KezdőlapHírekA kórházban egy órán keresztül zokogott a megkéselt tanárnő és a késelő...

A kórházban egy órán keresztül zokogott a megkéselt tanárnő és a késelő fiú édesapja

-

Az apa 17 éves fia áldozatát látogatta meg.

Szombaton rendelték el annak a 17 éves győri diáknak a letartóztatását, aki megkéselte tanárát, ugyanis a bíróság úgy ítélte meg, hogy fennáll a szökés, elrejtőzés, illetve a tanúk befolyásolásának veszélye.

A támadás hátterében az állhatott, hogy a fiú csak hármast kapott egyik dolgozatára. Ez bosszanthatta fel az amúgy jó tanuló diákot.

A 17 éves tanuló hosszú ideje elégedetlen volt osztályfőnöke módszereivel. A pedagógust a hátán és a kezén szúrta meg, méghozzá azzal a késsel, amelyet ügyvédje elmondása szerint az apjától kapott.

“Egy amúgy teljesen ártalmatlan svájci bicska volt nála” – mondta el az ügyvéd. Valamint azt is hozzátette, hogy a fiú családja tökéletesen rendezett, mindenki dolgozik vagy tanul, egzisztenciális viszonyaik kiegyensúlyozottak, a legkisebb szikrányi jele sem volt a történteknek.

A fiú védője szerint a diák nem akarta megölni a tanárt, azóta pedig már megbánta tettét. A tanárnőt az eset óta kórházban ápolják. A fiú édesapja is beszélt vele, ügyvédje pedig elárulta, hogy a férfi és a pedagógus tegnap egy órán keresztül sírtak.

A Híradó riportot is készített az üggyel kapcsolatban:

Ezek is érdekelhetnek