2022 május 22 vasárnap
KezdőlapÉrdekességekA körmöd elárulja milyen a személyiséged

A körmöd elárulja milyen a személyiséged

-

Milyen legyen a körmünk? Ovális, hegyes vagy inkább kerek? Ezt a döntést gyakran rutinszerűen hozza meg az ember, vagy éppen a hangulata határozza meg választását. Ez azonban többet árul el rólunk, mint gondolnánk. A körmünk alakja sokatmondó lehet rólunk mások számára. Nézzük ez alapján milyenek vagyunk!

Háromszög alakú körmök

Ez azt mutatja, hogy nem félsz a szexi körmök megjelenésétől. Nagyon szenvedélyes és magabiztos ember vagy, aki nem fél a változástól. Éppen ellenkezőleg, mindig az izgalmakat és új kihívásokat keresed, ugyanakkor nem félsz a kudarctól sem. Addig mész, amíg el nem éred a kitűzött a célt. Éles körmeiddel világossá teszed, hogy téged senki nem állíthat meg, mindig megkapod, amit akarsz.

Ovális körmök

A körmök formája praktikus, ugyanakkor nagyon elegáns is, így minden megjelenéshez alkalmas. Extrovertált ember vagy, aki könnyen ismerkedik és szerez új barátokat. Ahol megjelensz ott mindig pozitív hangulat uralkodik. Minden lehetséges esetben kerülöd bajt, mert nagyon békeszerető ember vagy.

Sarokszögek, vagyis négyzetes körmök

Ez a köröm kihangsúlyozza erős személyiségedet, mert ha valamit a fejedbe veszel, azt megvalósítod, ugyanakkor nagyon érzékeny személyiség vagy, akit sok esetben nem ért meg környezete. Ez sem tántorít el attól, hogy új embereket ismerj meg, akikkel később szoros barátságokat is köthetsz. Emellett kiváló emberismerő is vagy.

Vágott körmök

Ezzel a típussal nemcsak kiemelkedhetsz, hanem megmutathatod kreativitásodat is. Egy csoportban mindig te vagy a vezető személyiség, de az emberek tudják, hogy minden esetben meghallgatod és megérted őket. Nagyra becsülnek együttműködésedért és a kívánt cél iránti elkötelezettségedért, amellyel csapatban is nagyszerű eredményeket vagy képes elérni.

Kerek körmök

Szereted a harmóniát és a romantikát, ami a köröm körkörös alakjában is tükröződik. Legnagyobb álmod az, hogy megtaláld álmaid partnerét. Kapcsolataidban nagyon szeretetteljes vagy, a vitákat minden esetbe kerülöd.

Elképesztő, mennyire passzolhat körmünk formája az egyéniségünkhöz. Néha napján ki is próbálhatjuk a különböző formákat, hogy talán egy kicsit másnak érezzük magunkat, mint amilyenek valójában vagyunk.

Ezek is érdekelhetnek