2022 december 2 péntek
KezdőlapÉrdekességekA lány elvesztette lábujjait egy kozmetikai eljárás miatt! Íme, a részletek!

A lány elvesztette lábujjait egy kozmetikai eljárás miatt! Íme, a részletek!

-

Tanulságos történet!

Vannak olyan emberek, akik szeretnek bizonyos szépségápolási eljárásban részt venni, például lávaköves masszázs, iszappakolás, általános masszázs, manikűr, pedikűr kezelések. Mindezek mellett van egy olyan eljárás, ahol bele kell dugnod a lábad egy akváriumba és a benne úszkáló kis halak leeszik a lábadról az elhalt bőrt.

Pontosan ezzel a céllal ment el a képen látható Victoria Curtoys is, aki 2012-ben Thaiföldre utazott, hogy részt vegyen egy ilyen élményben. De olyan hihetetlen dolog történt, amit álmában sem gondolt volna. Valószínűleg az eset után soha többé nem fogja igénybe venni ezt a szépségápolási eljárást, ugyanis elveszítette a lábujjait.

Az eljárás urán a nagy lábujja begyulladt, és amputálni kellett.

Az Édesvízi doktorhalakkal való kezelés után a lány állapota romlani kezdett.

Kiderült, hogy az akváriumban úszkáló ebihalak átrágták magukat, a régi sebeken, és elkezdték felfalni a lábujjak csontjait.

“Az orvosok közel egy évig nem tudták diagnosztizálni a fertőzés okait. Mire diagnosztizálták, a hüvelykujj csont már megsemmisült “- mondja a lány. – Végül úgy döntöttek, hogy teljes egészében eltávolítják a hüvelykujját. A műtét után örültem, hogy visszatérhetnék a normális életbe.”

“A következő két évben egészséges voltam, boldognak éreztem magam, mert sikerült megtartani négy ujjamat. Aztán visszatért a rossz közérzet: minden reggel hánytam és lázas voltam. A röntgen nem észlelte a fertőzést, és az orvosok is ragaszkodtak ahhoz, hogy csak beképzelem az egészet.”

Azonban később a lány minden ujját amputálni kellett. Története bejárta már az egész internetet!

Ezek is érdekelhetnek