2022 június 25 szombat
KezdőlapEgészségA lány kezén súlyos sebek keletkeztek szeretkezés közben. Mire az orvosok diagnosztizálták,...

A lány kezén súlyos sebek keletkeztek szeretkezés közben. Mire az orvosok diagnosztizálták, már késő volt

-

A lány kezén súlyos sebek keletkeztek. Az izgalmas pillanatok és az orvosok téves diagnózisa az életébe került a 24 éves lánynak.

A nő kezén súlyos sebek keletkeztek, ezért elment a kórházba kivizsgálásra.
Katie Widdowson megsérült csuklóval jelent meg a kórházban. Az orvosok fájdalomcsillapítót írtak fel neki, majd hazaküldték azzal, hogy ez semmi komoly.

A sérülés Katie és a barátja erotikus játéka közben történt. Kicsit feldobták a légyottot azzal, hogy párja kikötözte Katie-t, aki így horzsolásokat és egyéb sérüléseket szerzett a csuklóján.

A lány valójában nekrotizálós fasciitist kapott. Ez a lágyrészek súlyos, fertőzéses eredetű, szövetelhalással járó gyulladása. Ezt a “Streptococcus A” csoportba tartozó húsevű baktériumként ismert kórokozó okozza. Nagyon gyorsan terjed és nagyon súlyos. Elég egy apró vágás vagy rovarcsípés, és máris a szervezetbe kerül. Mivel nagyon gyorsan terjed, elengedhetetlen az azonnali orvosi kezelés.

A kórházi látogatást követő napon a lány már a karját sem tudta mozgatni. A csuklója elkezdett sötétedni és hólyagok keletkeztek rajta. A véráramlás teljesen megállt benne. A 24 éves lányhoz mentőt kellett hívni.

Mentő vitte el Katie-t, de útközben szívrohamot kapott. Néhány perccel a kórházba érkezése után meghalt. A halálos vírus gyorsan terjed az egész testben. A helyes diagnózis és a megfelelő, gyors kezelés azonban megmenthette volna az életét.

Az orvosok figyelmen kívül hagyták Katie katasztrofális állapotát. Tulajdonképpen a lányt azonnal meg kellett volna műteni, amikor először orvosnál járt. A személyzet azonban nem különösebben foglalkozott a lánnyal. Az életébe került.

Az orvosok figyelmetlensége a 24 éves lány életébe került. Furcsa, hogy pont a kórház az a hely, ahol biztonságban kéne érzenünk magunkat. Nem?

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Ezek is érdekelhetnek