2022 augusztus 19 péntek
KezdőlapEmberekA lányok kigúnyolták a fiút túlsúlya miatt, most azonban ők hívják őt...

A lányok kigúnyolták a fiút túlsúlya miatt, most azonban ők hívják őt randevúra

-

Anthony Bayer egy ausztrál fiatalember, akit az iskolában rengetegen csúfoltak túlsúlya miatt. A srác a lányokkal sem tudott kapcsolatokat kialakítani, emellett pedig lelkileg sem tudott helyre rázódni a sok zaklatás miatt. A magány és az egészségügyi problémák azonban arra ösztönözték Anthonyt, hogy változtasson életmódján. Abbahagyta a gyors ételek fogyasztását és elkezdett edzőterembe járni. Mindez hatalmas változást hozott életébe, hisz megszabadult a felesleges kilóktól és azok a lányok, akik egykor gúnyolódtak vele, folyamatosan ostromolják őt azért, hogy randevú időpontot kérjenek tőle.

Anthony tinédzserként a gyorséttermek rabja volt.

Anthony reggelire két húsgombócos szendvicset evett meg, amit egy nagy üveg kólával öblített le. Ebédre menüben fogyasztotta a hamburgereket, ennek tetejében pedig még egy csomag jégkrémet is megevett. A vacsora két nagy pizza és egy üveg kóla volt. Összességében a fiú napi tízezer kalóriát vitt be a szervezetébe.

Súlya végül elérte a 157 kilogrammot.

Mindez megakadályozta abban, hogy kommunikáljon másokkal, valamint azt is elismerte, hogy az iskolai évek alatt alacsony önértékeléstől is szenvedett.

“A középiskola nehéz volt egy ilyen méretű ember számára. A gyerekek kegyetlenek azokkal szemben, akik másképp néznek ki, mint ők” – mondta a fiú.

A lányokkal való kapcsolat létrehozása sem működött.

“Az iskolában nagyon kedveltem egy lányt. Nagyon népszerű volt és minden srác azt gondolta, hogy ő a legszebb az osztályban. Azt is gondoltam, hogy nagyon csinos, és őrültnek kell lennem ahhoz, hogy meghívjam őt az iskolai bulikra. Befejeztem az iskolát, és arra gondoltam: Miért nem? Arra számítottam, hogy ő azonnal elutasít engem, vagy kitör belőle a nevetés. Meglepő módon beleegyezett, el se hittem. Annyira örültem, hogy vettem egy új öltönyt, fodrászhoz mentem és limuzint is béreltem. Szerettem volna lenyűgözni őt” – mesélte.

“Elmentem a házához és felhívtam. Kinyitotta az ajtót, és azt mondta: “Sajnálom, de te túl kövér vagy ahhoz, hogy veled mutatkozzak”, majd becsapta az ajtót közvetlenül előttem. Összetörte a szívemet. Visszatértem a limuzinhoz, és haza mentem. Később mindenki nevetett és gúnyolódott rajtam, amikor megtudták, hogy mi történt. Szörnyű volt” – tette hozzá Anthony.

A nem megfelelő táplálkozás is rontotta a fiú egészségét. 2014-ben egy orvos felhívta a figyelmét arra, hogyha tovább folytatja ezt az életmódot, akkor hamarosan szembe kell néznie a cukorbetegséggel is.

A kudarcok és a félelem attól, hogy beteg lehet, változtatásra ösztönözte Anthonyt.

“Nem gondoltam, hogy valaha is bárki szeretni fog engem, azt hittem örökre egyedül maradok majd.”

Először elhagyta a gyorséttermi ételeket, saját magára kezdett főzni, végül edzeni is eljárt.

Elhatározása óta Anthony hatvan kilogrammtól szabadult meg, szinte teljesen megváltozott.

Most kilencven kilót nyom és acélizmokkal is büszkélkedhet.

Valamint a lányok is felfigyeltek rá…

A fiú elmondta, hogy a lány, aki az iskolában kicsúfolta őt, most bocsánatot kért és még randira is hívta.

Anthony ma már örömmel osztja meg a nagyvilággal előtte-utána fotóit.

Megérdemli, hogy büszke legyen magára. Bebizonyította, hogy mindent csak akarni kell és sikerülni fog.

Ezek is érdekelhetnek