2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekA legdögösebb pénztárosnak titulálták az Aldiban dolgozó lányt - Újdonsült rajongói csak...

A legdögösebb pénztárosnak titulálták az Aldiban dolgozó lányt – Újdonsült rajongói csak nála akarnak ezentúl vásárolni

-

Az elmúlt évek során rengeteg olyan emberről olvashattunk, akiről az emberek azt mondták túlságosan szép a szakmájához. Az egyik ilyen hölgy Angelica Larsson, aki kamionsofőrként dolgozik, és meg kell hagyni nagyon ügyes abban, amit csinál. A másik ilyen ügyes kezű hölgy egy ázsiai származású fiatal nő volt, aki darukezelőként dolgozott, ám sajnos az egyik élő videója során lezuhant és elhunyt. Sokan felnéztek az elhunyt lányra, hisz ő volt az egyik bizonyítéka annak, hogy ilyen munkát nem csak férfiak végezhetnek, hanem nők is.

Angelica Larsson

Amikor az emberek meghallják egy szakma nevét automatikusan valamilyen arcot társítanak hozzá. Lehetséges, hogy ezt a sok szappanopera váltotta ki belőlük. A takarítónőről az hiszik, csak szegény, vagy kevésbé csinos lehet, a titkárnőről, hogy miniszoknyában, köldökig kigombolt blúzban és szemüvegben csábítja el a főnököt és így tovább. Tény és való, hogy a legtöbb gyönyörű és dekoratív hölgy valamilyen divatszakmát választ magának, például modellnek áll, ami alól cikkünk főszereplője sem kivétel, ám egy dologban mégis különbözik mindegyiktől.

Elaine Victoria

A német származású Elaine Victoria annak ellenére, hogy divatmodellként tevékenykedik, az egyik német Aldiban is dolgozik. A szőke szépség emberek millióit bűvölte el, de nemcsak megjelenésével, hanem a kiposztolt videóival is. A legtöbb felvételen a lejátszott zenéket tátogja el és közben csábítóan mozog, táncol a kamera előtt.

Elaine Victoria

Hogy-hogyan is derült ki róla, hogy az Aldiban dolgozik? Nos úgy, hogy az egyik videója során az ő munkaruhájukban ücsörög a kasszában fülessel a fején és újabb dalra táncol a kamerába. Persze előtte jó alaposan szétnézett nem-e látja valaki produkciója során.

@elaine.victoria

Das war am selben Tag ALDI ich mach meine Videos mehr an der Kasse 🙃##foryoupage ##aldinord ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall

♬ original sound – The Forgotten Songs

Nagyon sokan a legszebb szupermarket alkalmazottnak tekintik őt és miután megnézték TikTok illetve Instagram fiókját rajongásuk még tovább fokozódott. Egy másik videóban a szupermarket pihenőjében, valamint hátsó raktárjában fakadt “dalra” és mutatta be újra tánctudását. Videói több millió megtekintést értek már el és ez a szám napról-napra egyre több lesz.

@elaine.victoria

Dieses Mal mit Namensschild 😶##foryoupage ##aldinord ##fyfyfyfy ##foryoupageofficiall

♬ victorious song 2 you – Zyon🤍

Azon felvételeihez, mely az Aldiban lett felvéve odaírta, hogy:

“Természetesen a szünetemben kedves főnök!”

Elaine szépsége miatt sokan úgy döntöttek, hogy sehol máshol nem hajlandók vásárolni csak és kizárólag az Aldiban.

@elaine.victoria

Good vibes auf Arbeit uhhhhhh ##foryoupage ##foryoupageofficiall ##foryoupageofficiall ##aldinord

♬ original sound – 𝖆𝖘𝖍𝖆 & 𝖋𝖎𝖔𝖓𝖆

“Darabonként vennék 100 kiló burgonyát, ha látnálak a pénztárnál az Aldiban.” – írta egy másik csodálója.

“Íme az Aldi következő csúcsmodellje.” – írta egy másik.

Miss Aldi 2022″ – szólt a következő komment.

Sokan azt mondták, hogy tudják, melyik üzletben dolgozik, és ezentúl ott fognak vásárolni.

“Soha nem láttam még ilyen gyönyörű pénztárost az Aldiban.” – mondta az egyik rajongó. Egy másik hozzátéve: “Melyik bolt ez, szükségem van kenyérre.”

Te is odajárnál, mi?!

Ezek is érdekelhetnek