Candice Swainpole az egyik legjobban fizetett Victoria’s Secret modell a világon. Emberek milliói álmodnak egy ilyen nőről, mint Candice, hiszen gyönyörű és tökéletes alakja van. Arca pedig olyan ártatlannak tűnő, hogy a férfiak egyből belebolondulnak, ahogy meglátják. Nem véletlenül van a legelitebb modellek között. Annyira természetes szépség, hogy, szinte egy csepp sminkre sincs szüksége.

Ám kiderült, hogy az angyalnak jelenleg nincs tökéletes alakja, hogyan is lenne, mikor gyermekét hordja a szíve alatt. Konkrétan a terhesség utolsó napjaiban jár, de ez nem akadályozza meg, hogy családjával együtt Brazília partjain pihenjen, és bikiniben sétáljon a parton. Miután az interneten megjelent ez a paparazzik által készített fotó, sok rajongóját megrémítette hasa mérete és formája:

“Hármas ikreket várna?” – kérdezte az egyik rajongója. Mások amiatt háborodtak fel, hogy miért nem takarta el nagy pocakját egy monokinibe. Ezek a képek teljesen megbotránkoztatták az internet népét, akik nagy figyelmet szentelnek Candice-nek.

Tény, hogy egy egybe részes fürdőruhát is felvehetett volna, amivel el tudja rejteni a hasát. De valószínűleg ezt azért nem tette, mert nem érezte volna benne jól magát. Szemlátomást őt egyáltalán nem zavarja, hogy mindenki az ő terhes hasát nézegeti.

Rajongói azt is megjegyezték, hogy a terhessége utolsó napjaiban nem a tengerparton kellene napozni, hanem otthon figyelni a jelekre, hátha beindul a szülés, aztán fogni a csomagot és menni a kórházba.

Azt nem tudjuk Candice, hogy reagált ezekre a kommentekre, de biztos nem foglalkozott vele, hiszen próbál a lehető leghiggadtabb állapotban maradni.

Hirdetés
MEGOSZTÁS
Előző bejegyzésHihetetlen képeket osztott meg Instagramján, Stallone 19 éves lánya!
Következő bejegyzésAz orosz televíziózás legnépszerűbb műsora és annak szereplői.