Világunk.hu
2023 december 4 hétfő
Világunk.hu
KezdőlapEmberekA legszerencsétlenebb csillagjegyek! Íme a megoldás a boldogsághoz!

A legszerencsétlenebb csillagjegyek! Íme a megoldás a boldogsághoz!

-

Csillagjegyek, akiket üldöz a balszerencse. Mondhatnánk azt is, hogy ők a legszerencsétlenebb csillagjegyek. Miért nincs szerencséjük? Mit csinálnak rosszul az életükben, és vajon mit kéne tenni azért, hogy ez az egész megforduljon?

kep 2022 06 10 171806537

BIKA

Sajnos őt könnyű átverni. Nagyon lelkis és az érzelmei miatt könnyű rászedni. Amilyen jól kezeli a pénzügyeket, befektetéseket, kiadásokat, annyira bukik meg azokon a területeken, ahol a logika, észérvek már nem számítanak. Túl jó szíve van, ami nincs egyenes arányban mások megbízhatóságával. Anyagiak terén nem tudják átverni, de a szívét könnyen összetörik.

kep 2022 06 10 171820010

RÁK

Hiába van esze, tehetsége, a munkában nincs szerencséje. A gond, hogy várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön. A kitartó munka lenne a megoldás. Sokszor esik a saját csapdájába, aminek köszönhetően az álmai elérhetetlenné válnak. Persze lehet töltögetni a lottószelvényeket, de nem ez lesz a megoldás. Ideje a tettek mezejére lépni.

kep 2022 06 10 171835477

MÉRLEG

Intelligens, okos mégsem jön össze neki semmi. Vannak ötletei, nem lusta, képes kemények küzdeni a céljaiért, de valami mindig közbejön. Ez pedig letöri a lelkesedését. A csalódás az, ami folyton visszafogja. Persze, idővel beleun az erőfeszítésekbe. Csoda, ha ez a csillagjegy meggazdagszik.

kep 2022 06 10 171852786

HALAK

Túl sebezhető, ami vesztessé teszi. Az élete egy álomvilág. Mindenkiben megbízik. Sajnos túl nagy szíve van ehhez a komor, sötét világhoz. A legnagyobb baj az, hogy aki tegnap még a barátja volt és kölcsön kér tőle, az évek múlva már hozzá sem szól…

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!