2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapEmberekA lengyel nő lassan teljesen megvakul, mert elrontották szemgolyó tetoválását

A lengyel nő lassan teljesen megvakul, mert elrontották szemgolyó tetoválását

-

Aleksandra Sadowska, egy 25 éves fiatal nő, aki a lengyel ketrecharcos rappert, Popeket utánozta, ugyanis hozzá hasonlóan feketére tetováltatta szemgolyóját.

A tetoválás azonban nem a tervek szerint alakult, a tetoválómester ugyanis súlyos hibákat vétett. A művész olyan tintát használt a szemgolyó tetoválására, amely csak a bőrre alkalmas, szembe kerülve pedig rendkívül veszélyes.

A nő a tetováltatás után erős fájdalmakra panaszkodott, a tetoválómester azonban elintézte a dolgot annyival, hogy ez teljesen normális, a fájdalomcsillapító majd elmulasztja azt. Természetesen ez nem segített rajta. A jobb szemére megvakult, az orvos pedig azt mondta neki, hogy mivel a folyamat visszafordíthatatlan, a bal szemére is meg fog vakulni, ráadásul viszonylag rövid időn belül.

Aleksandra pert indított a tetoválómester ellen, akinek a szalonja még a mai napig is üzemel. A férfi maradandó egészségkárosodást okozott, felelőtlenül járt el, így akár három év börtönbüntetést is kaphat.

A négy évvel ezelőtt elkezdődött per még csak most ért el a bírósági szakaszba. A nő már megbékélt a gondolattal, hogy teljesen el fogja veszíteni látását.

Nemrégiben egy ausztrál testmódosító is súlyos árat fizetett extrém külsejéért, ugyanis kékre tetováltatta a szemgolyóját, amitől három hétre megvakult.

Ezek is érdekelhetnek