2022 július 3 vasárnap
KezdőlapEmberekA londoni lakást havi 300 ezerért árulják, ám van egy hibája -...

A londoni lakást havi 300 ezerért árulják, ám van egy hibája – Te észreveszed mi lehet az?

-

Az embernek rengeteg lakást kell megnéznie ahhoz, hogy el tudja dönteni, melyiket szeretné kivenni. Mindegyik különböző nemcsak méretileg, de árban is. Az egyiknek nagyobb a másiknak kisebb a fürdőszobája, galériája van, vagy épp nagy hálója…stb. Az egyik külvárosban, míg a másik a belvárosban található. A cikkünkben szereplő londoni lakásért havi 300 ezer forintnak megfelelő fontot kell fizetnie új bérlőjének, ám van egy hibája, amit képről csak a legszemfülesebbek vesznek észre.

A tehetős Notting Hill -i apró ingatlanokat bérbeadó ügynökök “jól felszereltnek” titulálják az ominózus ingatlant, ám szubjektív, hogy kinek mi a jól felszerelt. A studiolakásban minden van, ami a mindennapi élethez kell kivéve egy dolog.

Tény, hogy már az is furcsa, hogy a fürdőszobának titulált sarkot közvetlenül az elektromos tűzhely mellé tették, ám mégsem ez a legbizarrabb dolog benne. Sem a lakás leírása, sem pedig a képek nem jelzik, hogy az ingatlan rendelkeznek WC-vel.

A potenciális bérlők ennek tükrében kénytelenek spekulálni, mire is számíthatnak, ha úgy döntenek, hogy beköltöznek. Az ingatlanügynökség oldalán az olvasható, hogy a lakás fapadlóval, jól felszerelt konyhával, kényelmes székekkel és étkezőasztallal, zuhanyzóval és galériás hálószobával rendelkezik.

A fényképeken két barna karosszék látható egy kis asztal mellett. A beépített konyha és a zuhanyfülke egyetlen falon húzódik. A lépcsőn felfelé található a hálószoba, ami voltaképpen egy matracból áll.

Az új bérlő figyelmét felhívták arra, hogy óvatosan lépkedjen a lépcsőn, különösen éjszaka, mivel elég macerás és veszélyes. Akik nem rendelkeznek túl jó koordinációs képességekkel, azoknak gondot okozhat rajta a közlekedés. Ennek ellenére, bíznak benne, hogy a kisebb probléma ellenére sok érdeklődő lesz.

A lakás jól frekventált helyen található, a közelben van metró, mellyel a főbb pontokat meg lehet közelíteni például a Notting Hill Gate, Bayswater, Queensway és több turisztikai helyszínt is, úgymint Hyde Park és Kensington Gardens.

A Foxtons ingatlanügynökök szerint a környéken lévő lakások átlagos bérleti díja 215 ezer forint, de az ingatlan típusától függően akár 66 ezer és 702 ezer forint között mozoghat.

A hónap elején megosztottak egy másik Notting Hill-i lakást, amelyet a szállásadók “tágasnak” neveztek – annak ellenére, hogy nem volt benne ágy sem zuhanyzó.

Ti kivennétek így a helyet?

Ezek is érdekelhetnek