2022 augusztus 8 hétfő
KezdőlapÉletmódA "Macskanő", addig plasztikáztatta az arcát, míg egy macskára nem hasonlít. 80...

A “Macskanő”, addig plasztikáztatta az arcát, míg egy macskára nem hasonlít. 80 évesen sem képes leállni.

-

A 70-es és 80-as években óriási népszerűsége lett a plasztikai műtéteknek. Nagyon sokan kés alá feküdtek, de főleg a celebek körében terjedt el. Sokan nem akarják bevallani, ha beavatkozást hajtottak végre rajtuk, a tökéletes genetikára fogják.

Ami a legrosszabb ezekben a műtétekben, hogy az emberek teljesen függővé válnak. Sosem elég az elért eredmény mindig nagyobb vagy vékonyabb kell. Erre az esetre nagyon jó példa Jocelyn Wildenstein, másik nevén „Catwoman”.

Jocelyn talán az első olyan ember, aki azzal szerezte a hírnevét, hogy meghökkentő külsőt plasztikáztatott magának. A mai napig tagadja a beavatkozások egy részét, pedig kívülről elég nyilvánvalónak tűnik. Manapság már sokan felvehetnék vele a versenyt, de még mindig bőven az élmezőnyben van.

Jocelynnys Dayannys da Silva Bezerra Périsset néven született Svájcban, 1940-ben. Egy alsó-középosztálybeli családban nőtt fel, hamar rájött, hogy egy tökéletes külső segítségével könnyebben ki tud törni. 17 éves korában elkezdett randevúzni Cyril Piguet-el, aki filmproducer volt. Kapcsolatuk két évig tartott, a szakítás után Párizsba költözött. Ott egy filmrendezővel, Sergio Gabbi-val alkottak egy párt.

Később egy afrikai szafari során bemutatták egy piszkosul gazdag műkereskedőnek, Alec N. Wildenstein-nek. 13 évig boldog házasságban élt a milliárdos férfivel, két gyermekük született. Kapcsolatuk végét az jelentette, hogy Jocelyn a közös ágyukban találta a férjét egy fiatal orosz modellel. Állítólag egy fegyver is előkerült a rajtakapás során, a férfi a rendőrségen töltött egy éjszakát.

A Macskanőként emlegetett hölgy ekkor különösen nagy figyelmet kapott a médiában, egyrészt a hangos válása miatt, másrészt meghökkentő külsője miatt. A plasztikázást egyébként a férje miatt kezdte el anno, mert egyszer megjegyezte a férfi, hogy milyen táskásak a szemei. Na hát Jocelynnek több sem kellett, innentől megindultak a beavatkozások és le sem tudott állni.

A válás után, a bíróság 2,5 milliárd dollárt ítélt meg, ill. a következő 11 esztendőre, évi 100 millió dolláros járadékot. Itt az volt a kikötés, hogy ebből a pénzből plasztikára nem költhet. Szerintetek ez így történt?!

Megismerkedett egy nála 27 évvel fiatalabb divattervezővel, Lloyd Klein-el. 2003-ban találkoztak először, ha minden igaz azóta is egy párt alkotnak.

Ráragasztották az “Oroszlánkirálynő” becenevet is, a “Catwoman” név, pedig onnan ered, hogy egy macskához akart hasonlítani. Egy interjú során a plasztikáról kérdezték, Jocelynt, aki továbbra is azt állítja, hogy megjelenése részben természetes.

“Az anyámnak is ilyen volt a szeme, a svájci származásomnak köszönhetem. Ha mutatok egy képet ugyanezeket a macskaszemeket és a magas homlokot fogod látni.”

Ezek is érdekelhetnek